ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ: Και η δημόσια περιουσία στις προεκλογικές υποσχέσεις….

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:56:00 μ.μ. | | |





















Δελτίο τύπου
ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Η ανακοίνωση του κ. Μανιάτη για την συμφωνία του Δήμου Ναυπλιέων και του ΤΑΙΠΕΔ δείχνει ξεκάθαρα δύο πράγματα

1. Ότι ακόμα και η διαχείριση της δημόσιας περιουσίας, μπαίνει στην διαδικασία προεκλογικών εντυπώσεων και υποσχέσεων ψηφοσυλλογής. Τον τελευταίο καιρό, οι δύο βουλευτές του νομού, ο κ. Μανιάτης και ο κ. Αδριανός ασκούν ψηφοθηρική πολιτική, εκμεταλλευόμενοι το τόσο κρίσιμο θέμα, αγνοώντας προκλητικά τις αποφάσεις του Δήμου και της τοπικής κοινωνίας.Η αυτοδιοίκηση όμως τι κάνει;

2. Η τοπική αυτοδιοίκηση δεν σέβεται τον ίδιο το θεσμό.

Ο Δήμαρχος είναι ο εκφραστής των αποφάσεων του δημοτικού συμβούλιου και δε νοείται να αποφασίζει μόνος του.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιέων έχει αποφασίσει ξεκάθαρα σε σχέση με τα δεσμευμένα ακίνητα από το ΤΑΙΠΕΔ.

Έχει δημιουργηθεί μία διαπαραταξιακή επιτροπή προεδρεύοντος του Δημάρχου για την παρακολούθηση του θέματος, την συναπόφαση των επόμενων ενεργειών από τη μεριά του Δήμου και την εισήγησή των προτάσεων αυτών για έγκριση από το δημοτικό συμβούλιο.

Γιατί οι αποφάσεις δεν γίνονται σεβαστές ; Γιατί δεν καλείται να συνεδριάσει η διαπαραταξιακή επιτροπή ως οφείλει και παρά την αίτηση που έχουμε υποβάλει;

Γιατί δεν έχουμε ανοιχτή και ξεκάθαρη ενημέρωση; Γιατί την ενημέρωση την έχει το δημοτικό συμβούλιο μέσα από την ανακοίνωση του κ. Μανιάτη.

Γιατί υποσκελίζεται το δημοτικό συμβούλιο και το ζήτημα βρίσκεται σε εν λευκώ διαχείριση από υποψήφιους βουλευτές χωρίς να λαμβάνονται υπ όψιν οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου;

Η Άλλη Πρόταση καταδικάζει κάθε ενέργεια που δε σέβεται τις δημοκρατικές διαδικασίες και υποβαθμίζει το δημοτικό συμβούλιο.

Σας καλούμε άμεσα ακόμα και τώρα στην προεκλογική περίοδο να ανοίξουμε το θέμα της διαχείρισης της δημόσιας περιουσίας, υλοποιώντας τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου για το ΤΑΙΠΕΔ

Ενεργοποιήστε τη Διαπαραταξιακή επιτροπή σήμερα να βάλουμε δυναμικά στην προεκλογική περίοδο το θέμα της διαχείρισης της δημόσιας περιουσίας στo δήμο μας.

Μια αυτοδιοίκηση που σέβεται το θεσμό, ακόμα και την προεκλογική περίοδο δεν στέκεται θεατής, αλλά βάζει θέματα στην κοινωνία για το δήμο, τη ζωή, και τους θεσμούς ώστε οι υποψήφιοι βουλευτές και τα κόμματα να αναγκαστούν να πάρουν θέσεις.

Ανοίγει διάλογο για να αποφύγει μονόλογους και ακατάσχετες προεκλογικές υποσχέσεις τις περισσότερες φορές χωρίς αντίκρισμα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ