ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Γιάννης Γκιόλας: Η πολιτική ανήκει στους πολίτες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:47:00 μ.μ. | | | |
 Επιτρέψτε μου να μιλήσω σε προσωπικό ύφος.

Συμπεριλήφθηκα στη λίστα των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας, μαζί με τους συντρόφους Γιώργο Αντωνόπουλο, Δημήτρη Κοδέλα, Αγγελίνα Χατζοπούλου και Μαρίνα Κούτση.

Πιστεύω ότι όλοι μαζί θα αποτελέσουμε την αιχμή του δόρατος για να πετύχουμε τη δημοκρατική ανατροπή στη χώρα και το Νομό μας, να αλλάξουμε σελίδα, να επανακτήσουμε την αξιοπρέπεια του λαού και να βάλουμε τα θεμέλια για την οικονομική ανασυγκρότηση της χώρας.

Επειδή η λαίλαπα του μνημονίου έχει εξαθλιώσει τη χώρα ελάτε όλοι να ενώσουμε δυνάμεις με ενεργή και διαρκή συμμετοχή, υπερβαίνοντας το αντικοινωνικό πρότυπο της ιδιώτευσης και της φροντίδας για το ατομικό μικροσυμφέρον που επιβλήθηκε από τον ακραίο νεοφιλελευθερισμό.
Χρειάζεται να επαναφέρουμε στο προσκήνιο τις αξίες της αλληλεγγύης, της αξιοπρέπειας και της κοινωνικής δικαιοσύνης.

Από την πλευρά μου σας δηλώνω παρών, όπως επί σειρά δεκαετιών, με αγνότητα, συνέπεια, συνέχεια και αγωνιστικότητα, από τη θέση που με τίμησε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Θέλω να συμβάλλω στο καλύτερο αύριο της κοινωνίας των πολλών, των ανέργων, των εργαζομένων, των μικρομεσαίων στρωμάτων καθώς και της νεολαίας μας που βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα.

Είμαι βέβαιος ότι είναι σίγουρα πιο πολλά αυτά που μας ενώνουν παρά αυτά που μας χωρίζουν.

Η πολιτική ανήκει στους πολίτες!

Ας ενώσουμε τις φωνές μας, η ελπίδα έρχεται!

Γιάννης Γκιόλας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ