ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Μηχανήματα και προσωπικό του Δήμου Ναυπλιέων άνοιξαν τον δρόμο προς Αραχναίο - Πρόβλημα από και προς Αγγελόκαστρο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:43:00 μ.μ. | | | | |























 Με την βοήθεια γκρέιντερ υπάλληλοι του Δήμου Ναυπλιέων άνοιξαν το μεσημέρι το δρόμο που οδηγεί στο χωριό Αραχναίο.
Από το πρωί χιόνιζε στην περιοχή με αποτέλεσμα το μεσημέρι ο κεντρικός οδικός άξονας που οδηγεί στο χωριό από την Αργολίδα να κλείσει και να χρειαστεί να επέμβει ο Δήμος με μηχανήματα για να τον ανοίξει.
Μεγαλύτερο πρόβλημα υπάρχει προς το Αγγελόκαστρο στην πλευρά της Κορινθίας όπου κανείς από τον γειτονικό νόμο δεν έχει ενδιαφερθεί για να τον ανοίξει και έτσι οι κάτοικοι που εργάζονται στην Κορινθία  είναι υποχρεωμένοι κάνουν έναν τεράστιο κύκλο καθημερινά για να πάνε στην δουλεία τους. Να τονιστεί πως επειδή η χιονόπτωση όπως όλα δείχνουν θα ενταθεί τις βραδυνές ωρες τα μηχανήματα και ο Δήμος θα είναι σε επιφυλακή.
Στην επιχείρηση διάνοιξης του δρόμου από τα χιόνια βρέθηκε και ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος, ο οποίος έδωσε εντολή στον χειριστή του γκρέιντερ να προχωρήσει 8 χιλ προς το Αγγελόκαστρο και να ανοίξει έτσι ένα μεγάλο κομμάτι προς την Κορινθία, για την εξυπηρέτηση περισσότερο των κτηνοτρόφων της περιοχής ώστε να φροντίσουν τα ζώα τους, ενώ δήλωσε:
"Να αναφέρω ότι οι δημοτικοί υπάλληλοι που παλεύουν για να κρατήσουν τους δρόμους ανοικτούς μέσα στις δύσκολες και επικίνδυνες αυτές συνθήκες δεν πληρώνονται παραπάνω και φυσικά οφείλω να τους απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους όλων. Ευχαριστούμε παιδιά."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ