ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Μήνυμα Ανδριανού για τους Τρεις Ιεράρχες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:41:00 μ.μ. | |




















 Τιμούμε σήμερα την γιορτή των Αγίων Τριών Ιεραρχών και προστατών της εκπαιδευτικής κοινότητας της πατρίδας μας. Τιμούμε ταυτόχρονα τους δασκάλους και τους καθηγητές, τους σπουδαστές κάθε βαθμίδας, αλλά και τις οικογένειές τους, που δίνουν σε συχνά πολύ δύσκολες συνθήκες τον ωραίο αγώνα της παιδείας και της μόρφωσης.

Ιδιαίτερα σ’ αυτή την κρίσιμη συγκυρία για την κοινωνία μας, η σημερινή γιορτή αποκτά μια ξεχωριστή σημασία και σπουδαιότητα. Κι αυτό γιατί ανεξάρτητα από τις επιμέρους διαφορές και διαφωνίες που μπορεί να υπάρχουν, οι Έλληνες οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ομόψυχα, έμπρακτα και ουσιαστικά ότι η παιδεία με τη διπλή της διάσταση – τόσο της διαμόρφωσης του χαρακτήρα των αυριανών ελεύθερων πολιτών, όσο και της απόκτησης των απαραίτητων δεξιοτήτων για την δημιουργία και την προκοπή – είναι ο πλέον καθοριστικός παράγοντας όχι μόνο για την ανάκαμψη του τόπου μας, αλλά και για κάθε αισιόδοξη σκέψη για το μέλλον.

Μ’ αυτές τις σκέψεις, εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια σε ολόκληρη την εκπαιδευτική κοινότητά μας, με δύναμη, πίστη και επιμονή στην προσπάθεια για την κατάκτηση των άφθαρτων θησαυρών της γνώσης.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ