ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Ο Ανδριανός ενημερώνει τον Καμπόσο για την δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης της επέκτασης του σχεδίου πόλης του Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:45:00 μ.μ. |

















 Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού και Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός απέστειλε σήμερα επιστολή προς τον Δήμαρχο Άργους – Μυκηνών κ. Δ. Καμπόσο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κ. Μπέγκο, Και τον Αντιδήμαρχο Υπηρεσίας Δόμησης Άργους κ. Π. Παπαϊωάννου, με την οποία τους ενημερώνει για την δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης του Προεδρικού Διατάγματος που αφορά την επέκταση του σχεδίου πόλης του Άργους προς το νότο.

Το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

«Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για το Άργος! Με την δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης του σχετικού Προεδρικού Διατάγματος (ΦΕΚ: ΑΑΠ2/14-1-15), ολοκληρώθηκε η διαδικασία για την επέκταση του σχεδίου πόλης του Άργους προς το νότο. Ο επίμονος αγώνας μας για την επίσπευση των διαδικασιών, απέδωσε καρπούς.

Πλέον, το πάγιο αυτό αίτημα των Αργιτών, ένα ζήτημα που έμενε εκκρεμές κοντά 40 χρόνια τώρα, είναι πραγματικότητα. Το Άργος διασφάλισε μια αναγκαία προϋπόθεση για την περαιτέρω ανάπτυξή του.

Είναι στο χέρι μας, και είναι χρέος μας, με την ίδια αγωνιστικότητα να πετυχαίνουμε λύσεις στα προβλήματα της κοινωνίας μας - αυτή είναι η χαρά και η ικανοποίηση, όσων είναι επιλογή μας να ασχολούμαστε με το κοινό καλό και το συλλογικό συμφέρον. Γιατί αυτό που αυτό που χρειάζεται ο τόπος μας είναι έργα, όχι λόγια».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ