ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Γιάννης Ανδριανός: Ο Μαραθώνιος προβάλλει το Ναύπλιο και την Αργολίδα ως τουριστικό και αθλητικό προορισμό





















 Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ο Μαραθώνιος του Ναυπλίου είναι ένας νέος αθλητικός θεσμός για την Αργολίδα, με μεγάλη δυναμική και προοπτικές ανάπτυξης. Η μεγάλη επιτυχία της πρώτης διοργάνωσης, γεμίζει με αισιοδοξία όλους όσοι είχαμε συμβάλει στην προετοιμασία της, αλλά και με ευθύνη για την συνέχιση αυτής της πορείας.

Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί η στήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού απέδωσε χειροπιαστούς καρπούς. Πλέον, ο στόχος είναι η συνεχής ανάπτυξη του Μαραθωνίου του Ναυπλίου, με ολοένα και περισσότερες συμμετοχές από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Έτσι, ο αγώνας θα λειτουργήσει τόσο ως πόλος έλξης στον αθλητισμό και την άθληση, όσο και ως μοχλός για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας, προβάλλοντας το Ναύπλιο και την Αργολίδα ως τουριστικούς και αθλητικούς προορισμούς.

Είμαι βέβαιος ότι, αντλώντας από το περσινό πετυχημένο παράδειγμα, και ο φετινός Μαραθώνιος θα ανταποκριθεί στους στόχους αυτούς».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ