ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Γ. Γαλέος: Κύριε Μανιάτη πότε θα μας πείτε την αλήθεια;

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:59:00 μ.μ. | | | | |


















 Τους τελευταίους μήνες, γνωρίζοντας την πιθανότητα πρόωρων εκλογών, ο Υπουργός ΠΕΚΑ κ. Μανιάτης προχώρησε σε μια σειρά προεκλογικών παροχολογιών, κάνοντας πλέον και τον πιο αφελή να καταλάβει την αστειότητα των παλαιοκομματικών μεθόδων που χρησιμοποιεί η συγκυβέρνηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Οφείλω να υπενθυμίσω μερικά, για να καταλάβει ο Ελληνικός λαός, ότι τα σημερινά κόμματα εξουσίας τάζουν τα ίδια και τα ίδια.

Ενδεικτικά σας αναφέρω:

Τον Σεπτέμβριο του 2014 ο κ. Μανιάτης εξήγγειλε την επαναλειτουργία εντός εξαμήνου της “πολύπαθης” σιδηροδρομικής γραμμής, Ναύπλιο- Άργος – Κόρινθος του τρένου ΟΣΕ. Ξεχνάει όμως να μας αναφέρει τί απέγινε προ δεκαετίας το κονδύλι της Ε.Ε, ύψους εκατοντάδων εκατομυρίων ευρώ, το οποίο τάχα θα έφερνε στην Αργολίδα τον προαστιακό.

Τον Οκτώβριο θυμήθηκε ξανά τον Ανάβαλο. Το πολυπόθητο έργο για την Αργολίδα που εδώ και δεκαετίες έχει καταντήσει ανέκδοτο στα αυτιά των Αργολιδέων. Μάλιστα μίλησε για σχέδιο επέκτασης δύο φάσεων. Στην πρώτη φάση η επέκταση θα φτάσει Φίχτια και Μοναστηράκι, έργο που θα στοιχίσει 8.000.000 ευρώ ενώ σε δεύτερη φάση προχώρησε ακόμα πιο μακριά, στην Επίδαυρο και στην Ερμιόνη, έργο που θα στοιχίσει 100.000.000 ευρώ όπως δήλωσε. Και πάλι διαφεύγει στον υπουργό των μνημονιακών κυβερνήσεων και των περικοπών να μας αναφέρει πού θα βρεθούν αυτά τα υπέρογκα ποσά για την επέκταση του Αναβάλου.

Τον Νοέμβριο στράφηκε στην Επίδαυρο καθώς εξήγγειλε την ολοκλήρωση μιας ακόμα μελέτης για την ανάδειξη του περιβάλλοντος της Πελ/νησου, δίνοντας σαφώς ιδιαίτερο βάρος στην περιοχή της Επιδαύρου (αφού εκεί μπορούν να τον ψηφίσουν).

Τον Δεκέμβριο και ενώ η 3η ψηφοφορία για εκλογή ΠτΔ έδειχνε πως θα είναι άκαρπη για την κυβέρνηση Σαμαρά, ο κ. Μανιάτης στόχευσε το Ναύπλιο και το Άργος μιλώντας για οικολογικά νοσοκομεία αλλά και για την ενοποίηση αρχαιολογικών χώρων του Άργους. Για έργα πνοής και πρωτοπορίας. Φυσικά δεν έκανε λόγο για το ποσό που θα στοιχίσουν, ούτε για το που θα βρεθούν τα χρήματα ούτε για την περίπτωση κλεισίματος του νοσοκομείου Ναυπλίου όπως πιέζουν οι δανειστές μας. Την στιγμή που τα ασφαλιστικά ταμεία πτωχεύουν και οι Έλληνες υποχρεούνται να πληρώνουν την είσοδο στα νοσοκομεία εν αντιθέσει με τους λαθρομετανάστες, ο κ. Μανιάτης παίζει με τη νοημοσύνη των Ελλήνων.

Κλείνοντας, πρόσφατα ο τέως Υπουργός ΠΕΚΑ, δήλωσε ότι η Αργολίδα δεν θα χαρίσει έδρα στη Χρυσή Αυγή. Οφείλουμε να του πούμε πως πλέον είναι αργά για αυτόν. Η μεταπολιτευτική λαίλαπα πνέει τα λοίσθια και θα βρεθεί στα τάρταρα της πολιτικής σκηνής της χώρας. Η Αργολίδα έχει την ευκαιρία να εκλέξει Εθνικιστή βουλευτή. Για να ακουστεί ακόμα πιο δυνατά η φωνή της Αλήθειας στο Ελληνικό κοινοβούλιο.

Καλή σας νύχτα κ. Μανιάτη

Γαλέος Γεώργιος
Δρ. Οικονομολόγος Πανεπιστημίου Ζυρίχης
Υποψήφιος Βουλευτής με τον
Λαϊκό Σύνδεσμο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ