ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Ο Βασίλης Σιδέρης στο Κουτσοπόδι

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:01:00 μ.μ. | | |
 Με εντυπωσιακή συμμετοχή των συμπολιτών του πραγματοποιήσε συγκέντρωση στο Κουτσοπόδι χθες το βράδυ ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού και υποψήφιος βουλευτής Βασίλης Σιδέρης.
Στη σύντομη ομιλία του, αφού ευχαρίστησε τους συντοπίτες του για τη θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν, τους κάλεσε να συνεχίσουν την υποστήριξη της υποψηφιότητας του με την ίδια ένταση έως το βράδυ της Κυριακής, λέγοντας τους χαρακτηριστικά «Αγωνιστείτε μέχρι την ώρα που θα κλείσουν οι κάλπες σαν να είσαστε εσείς οι ίδιοι υποψήφιοι».

Το παρατεταμένο χειροκρότημα που ακολούθησε έδειξε ότι οι συμπολίτες του δεν θέλουν να χάσουν την ιστορική ευκαιρία να αναδείξουν βουλευτή από τον τόπο τους. Στη συνέχεια έκανε εκτενή αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες – αφού είναι και ο ίδιος μέλος αγροτικής οικογένειας- και δεσμεύτηκε οτι θα αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις όχι μόνο εαν εκλεγεί βουλευτής αλλά και από τη θέση του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη, που κατέχει, ώστε να βρεθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις, όπως κάνει εδώ και χρόνια.

Κλείνοντας την ομιλία του, τους μετέφερε τον αέρα νίκης ο οποίος πνέει απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλη την Αργολίδα, αναφορικά με την υποψηφιότητά του, ενισχύοντας έτσι πεποίθηση όλων, ότι ο Βασίλης Σιδέρης θα είναι ο νικητής των εκλογών την Κυριακή το βράδυ.

Στο τέλος, χαιρέτησε τον κάθε έναν ξεχωριστά και συνομίλησε μαζί τους για αρκετή ώρα. Εντύπωση προκάλεσε ότι, ενώ η συγκέντρωση ήταν προγραμματισμένη για να διαρκέσει μια ώρα, διήρκησε τελικά πάνω από δυόμισι ώρες.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ