ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Η Έλσα Παπαδημητρίου υποψήφια με το ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. του Παπανδρέου στην Αργολίδα;

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:49:00 π.μ. | | |
 «Κλειδώνουν» τα ψηφοδέλτια σε όλη την χώρα στο κόμμα του Γ. Παπανδρέου Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, καθώς οι Δ. Ρέππας και Σ. Ξυνίδης επικοινωνούν με στελέχη ανά την επικράτεια για να οριστικοποιήσουν τις υποψηφιότητες. 

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες (που μένουν να επιβεβαιωθούν με την επίσημη ανακοίνωση των ονομάτων) υποψήφιοι με το νέο κόμμα θα είναι :
Αττική

Τα πιο δημοφιλή ονόματα στα ψηφοδέλτια της Αττικής είναι στην Α Αθήνας ο Χρ. Αηδόνης, η Μαριλένα Κοππά και ο Κ. Αλεξάκοςενώ ακούγεται και το όνομα του πρώην διευθυντή του γραφείου της Άννας Διαμαντοπούλου, Κ. Μπάστα.

Στην Β Αθηνών μετακόμισε ο Θ. Μωραΐτης που θα δώσει την μάχη του σταυρού με τον Μ. Καρχιμάκη ενώ συζητείται και το όνομα του πρώην δημάρχου Αγίας Βαρβάρας και πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Λ. Μίχου.

Παράλληλα υποψήφιος στην περιφέρεια Αττικής θα είναι ο Παντελής Ασπραδάκης. Το επιτελείο του Κινήματος αναζητεί νέα πρόσωπα που θα συμβολίζουν την πολιτική παρουσία του νέου κόμματος στην περιοχή, όπως θα είναι η υποψηφιότητα του Δημήτρη Διαμαντίδη, γιου του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Γ. Διαμαντίδη στην Β Πειραιά, όπου φαίνεται ότι θα είναι υποψήφιος καιο πρώην βουλευτής και υπουργός Γρ. Νιώτης.
Κρήτη

Στην Κρήτη, που το όνομα Παπανδρέου έχει ισχυρές ρίζες, τα ψηφοδέλτια του νέου κόμματος είναι σχεδόν έτοιμα αφού όπως αναφέρουν στελέχη του Κινήματος, η πλειοψηφία των μελών του ΠΑΣΟΚ θα ακολουθήσουν τον Γ. Παπανδρέου.

Στον Νομό Ηρακλείου όπου αναμένεται να είναι υποψήφιος και ο πρώην Πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, θα είναι υποψήφιοι οι: Φ. Παρασύρης πρώην βουλευτής, ο γιος του πρώην βουλευτή Μ. Στρατάκη, Χρήστος, ο Μ. Ζερβάκης πρόεδρος των μικρών τουριστικών καταλυμάτων, ο Γ. Παπαδάκης που ασχολείται με ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και ο Μανώλης Περάκης ενώ στην λίστα του επιτελείου του Γ. Παπανδρέου υπάρχουν 15 στελέχη που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι. Δεν θα είναι υποψήφιος τελικά ο Γιάννης Σκουλάς λόγω ασυμβίβαστου με την εργασία του.

Αντίστοιχα στο νομό Λασιθίου υποψήφιοι θα είναι ο Ν. Δασκαλάκης και ο Σήφης Μηλιός.

Στον νομό Ρεθύμνης φέρονται ως υποψήφιοι οι Αλή Χαν, γιατρός,Δημήτρης Βαονάκης περιφερειακός σύμβουλος και ο πρώην υπαρχηγός Λιμενικού Σώματος Γιώργος Βαλεργάκης ενώ στο πλευρό του Γ. Παπανδρέου είναι και ο πρώην βουλευτής Μ. Όθωνας.

Στα Χανιά το Κίνημα αντιμετώπισε δυσκολίες στην συγκρότηση ψηφοδελτίου αλλά στο επιτελείο του Γ. Παπανδρέου εκφράζουν την βεβαιότητα ότι τελικά θα υπάρξουν σημαντικές υποψηφιότητες. Στην Κρήτη και πιθανότατα στο Ηράκλειο θα είναι υποψήφιος ο πρώην υφυπουργός Π. Τζωρτζάκης.
Δυτική Ελλάδα - Πελοπόννησος

Στην Δυτική Ελλάδα και την Πελοπόννησο κυριαρχούν οι υποψηφιότητες στην Αχαΐα -γενέτειρα των Παπανδρέου- όπου θα είναι υποψήφιος εκτός του Γ. Παπανδρέου και ο Αλέξης Τσίπρας από τον ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να καταγράψει την σημασία που έχει για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η νίκη στην συγκεκριμένη περιφέρεια και για συμβολικούς λόγους. Από το Κίνημα του Γ. Παπανδρέου υποψήφιοι θα είναι στην Αχαΐα ο πρώην γραμματέας της ΝΕ του ΠΑΣΟΚ Ευ. Τσιμπλοστεφανάκης, και συζητούνται τα ονόματα της Δ. Μπάστα, πρώην περιφερειάρχου και του Κ. Πετρόπουλου, συνδικαλιστή.

Στην Αιτωλοακαρνανία θα είναι υποψήφιος ο Γ. Μακρυπίδης και ο Κ. Παπακωστόπουλος ενώ αναμένεται να κατέλθει και ο Ν. Σώκος, γιος του υποψήφιου περιφερειάρχη με την ΔΗΜΑΡ και πρώην νομάρχη Θ. Σώκου.

Στον νομό Ηλείας θα είναι υποψήφιοι ο Γ. Κράλης και ο πρώην Δήμαρχος Αμαλιάδας Γ. Λυμπέρης.

Στην Αρκαδία ακούγεται το όνομα του πρώην γραμματέα της αποκεντρωμένης διοίκησης Πελοποννήσου Τ. Αποστολόπουλου,στην Αργολίδα θα κατέλθει η πρώην υπουργός της ΝΔ Έλσα Παπαδημητρίου και συζητείται το όνομα του Π. Μπεγλίτη για τον νομό Κορινθίας.
Στερεά Ελλάδα - Θεσσαλία

Στον νομό Ευβοίας θα είναι υποψήφιος ο Συμεών Κεδίκογλουαλλά και ο δημοσιογράφος Νίκος Κατσαρός πρώην αντινομάρχης Εύβοιας και πρώην αντιδήμαρχος Χαλκίδας.

Στην Βοιωτία θα κατέλθει υποψήφιος ο δικηγόρος που προέρχεται από τη Ν. ΠΑΣΟΚ Σ. Μαμμής ο οποίος ήταν και περιφερειακός σύμβουλος.

Ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Φ. Σαχινίδης θα είναι υποψήφιος στη Λάρισα ενώ στο ψηφοδέλτιο επικρατείας στις τελευταίες συμβολικές θέσεις αναμένεται να είναι υποψήφιοι οι Φ. Πετσάλνικος και Δ. Ρέππας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ