ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Εκδρομή στον "Βλάχικο Γάμο" της Θήβας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μοναστηρακίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:32:00 π.μ. | | |



















  Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μοναστηρακίου «ΑΣΤΕΡΙΩΝ» θέλει να ενημερώσει τα μέλη του Συλλόγου και τους φίλους, ότι δεν θα πραγματοποιήσει αποκριάτικο χορό στις φετινές απόκριες 2015, όπως συνήθιζε κάθε χρόνο, διότι τα περισσότερα μέλη του, λόγο κρίσης, αδυνατούν να κατάβάλουν την συνδρομή τους (συνδρομή 2014) με αποτέλεσμα ο Σύλλογος να μην έχει έσοδα. 

Παρ’ όλα αυτά όμως θα πραγματοποιήσει κάποιες αποκριάτικες εκδηλώσεις όπως:

1) Την Τσικνοπέμπτη 12-2-2015 στον προαύλιο χώρο του Τέως Δημοτικού Σχολείου Μοναστηρακίου θα τσικνίσουμε (αν μας το επιτρέψει ο καιρός) με σουβλάκια αναψυκτικά, μπύρες, άφθονο κρασί και πολύ χορό γύρο από τη μεγάλη φωτιά που θα καίει από νωρίς. Επίσης θα κοπεί και η πρωτοχρονιάτικη Πίτα του Συλλόγου για το 2015. Θα υπάρξει φυσικά και δώρο έκπληξη για τον τυχερό που θα βρει το φλουρί. 

2) Σε αντικατάσταση του χορού που δεν θα γίνει φέτος όπως είπαμε, το Δ.Σ. του Συλλόγου αποφάσισε την Καθαρά Δευτέρα 23-2-2015 να πραγματοποιήσει μονοήμερη ψυχαγωγική εκδρομή στον Ξακουστό Βλάχικο Γάμο της Θήβας και όχι μόνο. Το πρόγραμμα της εκδρομής θα έχει πολλές εκπλήξεις. Το εισιτήριο είναι 18€ το άτομο και οι συμμετοχές άρχισαν ήδη, γι’ αυτό σπεύσατε να δηλώσετε συμμετοχή για να κατοχυρώσετε έγκαιρα την θέση σας διότι υπάρχει μεγάλη προσέλευση. 

Τηλ. 6948496220.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ