ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Γ. Ανδριανός: «Την αγάπη για το Άργος και την Αργολίδα πρέπει να τα αποδεικνύεις καθημερινά με έργα και πράξεις»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:21:00 μ.μ. | | |



















 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες στο κατάμεστο Εργατικό Κέντρο η προεκλογική εκδήλωση του Γιάννη Ανδριανού στο Άργος. Ο κ. Ανδριανός στην ομιλία του αναφέρθηκε διεξοδικά στα έργα που υλοποιούνται στον Δήμο Άργους-Μυκηνών καθώς και στα διακυβεύματα της εκλογικής αναμέτρησης. Μεταξύ άλλων, ο κ. Ανδριανός τόνισε τα εξής:
«Σας ευχαριστώ που είστε σήμερα εδώ. Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια. Σας ευχαριστώ για τους αγώνες που δώσαμε μαζί, για όλα αυτά που μαζί πετύχαμε για την Ελλάδα και την Αργολίδα μας. Σας ευχαριστώ για την στήριξή σας να συνεχίσουμε μαζί αυτή την προσπάθεια, που αποδίδει χειροπιαστά αποτελέσματα για το Άργος και την Αργολίδα.

Αυτή την ημέρα γιορτής για το Άργος, την ημέρα που τιμούμε την μετακομιδή των λειψάνων του πολιούχου του Άργους Αγίου Πέτρου από τον μακαριστό δεσπότη μας Ιάκωβο, στέλνουμε μήνυμα νίκης, μήνυμα σταθερότητας και προοπτικής.

Στέλνουμε το μήνυμα ότι δεν θα επιτρέψουμε να πάνε χαμένες οι σκληρές θυσίες των Ελλήνων, απλώς και μόνο για να δοκιμάσουν κάποιοι τα επικίνδυνά τους πειράματα.

Στέλνουμε το μήνυμα της αταλάντευτης προσήλωσης στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας, στις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η πατρίδα μας, στην πορεία που μόνη αυτή εγγυάται την έξοδο από την κρίση με τις λιγότερες δυνατές περαιτέρω συνέπειες.

Στέλνουμε το μήνυμα ότι η επόμενη μέρα των εκλογών θα βρει ξανά την Νέα Δημοκρατία πρώτο κόμμα, κορμό της νέας κυβέρνησης, εγγυητή της προοπτικής της Ελλάδας και των Ελλήνων.

Στέλνουμε το μήνυμα ότι στις 26 Ιανουαρίου, ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρός μας Αντώνης Σαμαράς, θα βρίσκεται ξανά στο τιμόνι της χώρας για να την οδηγήσει με εθνική υπευθυνότητα, με σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα στην ανάπτυξη, την ανασυγκρότηση, την αναδημιουργία.

Και σ’ αυτή τη νέα νίκη, την σημαντικότερη που θα έχουμε ποτέ πετύχει, η Αργολίδα θα είναι ξανά πρωταγωνιστής. Θα είναι ξανά στην πρωτοπορία του αγώνα.
Φίλες και φίλοι,

Γνωριζόμαστε καλά. Σας ξέρω και με ξέρετε. Όλα αυτά τα χρόνια, από το 2009 που με την εμπιστοσύνη σας εκπροσωπώ την Αργολίδα στη Βουλή, αλλά και πιο πριν – γιατί με τους περισσότερους μας ενώνουν κοινοί αγώνες δεκαετιών πια – έχουμε χτίσει μεταξύ μας ισχυρές, ακλόνητες σχέσεις ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης.

Μεγάλα λόγια δεν σας είπα ποτέ. Ποτέ δεν κατέφυγα στις κούφιες υποσχέσεις. Ποτέ δεν κατέφυγα στη λάσπη εναντίον των αντιπάλων μου, όπου κι αν βρίσκονται αυτοί. Ποτέ δεν έβαλα κάτι άλλο πάνω από συμφέρον της πατρίδας και της Αργολίδας.

Όλα αυτά τα χρόνια, αυτή την σχέση ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης έβαλα στόχο να τη διαφυλάξω ως κόρη οφθαλμού.

Κι αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Άλλωστε, όπως είπα και προηγουμένως, γνωριζόμαστε μεταξύ μας καλά. Κάποιοι αυτές τις μέρες θα σας πουν ότι αγαπούν το Άργος, πως αγαπούν την Αργολίδα. Θα σας πουν ότι αγαπούν την Αργολίδα περισσότερο από κάθε άλλον. Ας λένε ότι νομίζουν! Εγώ προτιμώ να αφήσω να μιλήσουν γι’ αυτό τα έργα που μαζί κατακτήσαμε για τον τόπο μας. Τα έργα που δημιουργούν πολύτιμες θέσεις δουλειάς σ’ αυτή την δύσκολη συνθήκη. Τα έργα που λειτουργούν ως δυναμικοί μοχλοί ανάπτυξης για το Άργος και την Αργολίδα. Τα έργα που δεκαετίες περίμενε ο τόπος, αλλά έμεναν στα χαρτιά και στα ράφια.

Όποιος θέλει, ας σας πει ότι αγαπά το Άργος, ότι αγαπά την Αργολίδα περισσότερο από μένα. Εγώ σ’ αυτό το παιχνίδι δεν θα μπω. Γιατί το ενδιαφέρον και την αγάπη δεν τα διαλαλείς - τα αποδεικνύεις έμπρακτα κάθε μέρα, κάθε στιγμή!
Φίλες και φίλοι,

Γνωρίζετε καλά ποιο είναι το δύσκολο δημοσιονομικό περιβάλλον της κρίσης. Όλοι μας ζούμε τις συνέπειές της, το σφιχτό και συχνά ασφυκτικό πλαίσιο μέσα στο οποίο πρέπει να κινηθούμε.

Κι όμως, μέσα σ’ αυτό το εξαιρετικά δύσκολο και σφιχτό πλαίσιο, καταφέραμε τα τελευταία χρόνια η Αργολίδα να δει έργα που ποτέ ξανά δεν είχε δει.

Ξεκινώ με το μεγάλο έργο που εδώ και 40 χρόνια τώρα εκκρεμούσε: την ολοκλήρωση της επέκτασης του σχεδίου της πόλης του Άργους προς το νότο. Με πολύ και επίμονο αγώνα, με παρεμβάσεις σε ολόκληρη τη διαδικασία προς τους αρμόδιους υπουργούς - πρώτα τον κ. Καλαφάτη και στη συνέχεια τον κ. Ταγαρά – παρεμβάσεις που γνωρίζει και ο Δήμαρχος και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Παπαϊωάννου - καταφέραμε να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγκαίρως, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να υπογράφει το Προεδρικό Διάταγμα την Δευτέρα που μας πέρασε, ενώ χθες δημοσιεύθηκε η επέκταση στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Ένα δίκαιο αίτημα δεκαετιών, μια αναγκαία προϋπόθεση για την ανάπτυξη της πόλης του Άργους επιτέλους βρίσκει τη λύση του. Είναι μια μεγάλη επιτυχία, που αποδεικνύει ότι με σκληρή δουλειά, με επιμονή, με γνώση των διαδικασιών, μπορούμε να επιλύσουμε ακόμη και τα πιο μακρόχρονα, τα πιο δυσεπίλυτα προβλήματα.

Θυμίζω τον Ανάβαλο, το έργο που κυριολεκτικά θα σώσει την Αργολίδα από την ολική περιβαλλοντική καταστροφή, από την λειψυδρία και την υφαλμύρωση του υδροφόρου μας ορίζοντα – και ταυτόχρονα, θα μειώσει σημαντικά το κόστος παραγωγής των αγροτών μας που σήμερα δοκιμάζονται σκληρά.

Μαζί καταφέραμε να δρομολογηθεί το έργο από την Κυβέρνηση Καραμανλή και την τότε νομαρχιακή αυτοδιοίκηση με διασφαλισμένη χρηματοδότηση και σχεδιασμό που καλύπτει όλες τις περιοχές και τις ανάγκες της Αργολίδας.

Μαζί καταφέραμε, με κόπο και διαρκή αγώνα, να ξεπεραστούν τα προβλήματα και οι προφάσεις που ανέκυψαν από την Κυβέρνηση Παπανδρέου, όπως η απαράδεκτη καθυστέρηση ακόμη και στις διαδικασίες για το άνοιγμα των προσφορών του διαγωνισμού. Με προσωπική παρέμβαση του πρωθυπουργού- θυμίζω την σύσκεψη που έγινε στο Μαξίμου για τον Ανάβαλο- πετύχαμε την απεμπλοκή στο τμήμα του έργου που αφορά το Κουτσοπόδι, τις Μυκήνες, το Μοναστηράκι, τα Φίχτια, τα Χώνικα, το Αεροδρόμιο, το Ελληνικό και τη Μιδέα, ένα έργο προϋπολογισμού 7,5 εκ. ευρώ.

Και το τονίζω αυτό με έμφαση, γιατί η υπενθύμιση των γεγονότων αποτελεί αποκατάσταση της αλήθειας. Είναι χάρη στην δική μας εγρήγορση και τον διαρκή αγώνα μας, που σήμερα το έργο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Και θυμίζω ότι ταυτόχρονα με τα υποέργα που δρομολογούνται, έχουν ήδη ολοκληρωθεί τα δύο μεγάλα υποέργα της αναβάθμισης και του εκσυγχρονισμού του κεντρικού αντλιοστασίου και των βελτιώσεων στα υφιστάμενα δίκτυα διανομής νερού.

Και μια που μιλάμε για τον Ανάβαλο και την αγροτική παραγωγή, θέλω να τονίσω τους αγώνες που δώσαμε μαζί για τα ζητήματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο.

Υπογραμμίζω πρώτα απ’ όλα τις διαρκείς παρεμβάσεις σε όλα τα επίπεδα για την χωρίς καθυστερήσεις καταβολή των ενισχύσεων και των αποζημιώσεων, που αφορούν βεβαίως και τις πρόσφατες μεγάλες καταστροφές στα εσπεριδοειδή από τον παγετό των τελευταίων εβδομάδων.

Κι εδώ θέλω να πω ότι σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που έχω από τον αρμόδιο Υπουργό κ. Καρασμάνη, σε ό,τι αφορά τα ΠΣΕΑ του 2011, ασκούμε πίεση ώστε η ανάρτηση των πινάκων να γίνει εντός του μηνός για να ξεκινήσουν οι πληρωμές, ενώ την Δευτέρα θα υπογραφεί η υπουργική απόφαση για την συνδεδεμένη ενίσχυση για χυμοποίηση πορτοκαλιών.

Θυμίζω ακόμη τις συνεχείς δράσεις για την διόρθωση αδικιών όπως στην περίπτωση των γεωτρήσεων, αλλά και τις πρωτοβουλίες για την προβολή των προϊόντων μας, με δράσεις όπως την πρόσφατη εκδήλωση για την προώθηση των προϊόντων της Αργολίδας στις ΗΠΑ.

Ταυτόχρονα, σε ό,τι αφορά το οδικό δίκτυο της Αργολίδας, υπογραμμίζω τις ενέργειες για την προώθηση των διαδικασιών για το σημαντικότατο έργο του άξονα Δερβενάκια – Μυκήνες, της πύλης εισόδου της Αργολίδας και του Άργους, η υλοποίηση του οποίου πρέπει να ξεκινήσει άμεσα. Και βεβαίως, ταυτόχρονα να γίνουν και οι απαιτούμενες βελτιώσεις στο επαρχιακό δίκτυο μέχρι το Άργος ώστε η πόλη του Άργους να αποκτήσει επιτέλους μια σύγχρονη και ασφαλή σύνδεση με τους αυτοκινητοδρόμους της Πελοποννήσου.

Υπογραμμίζω την ίδρυση και λειτουργία φέτος του παραρτήματος της ΑΣΠΑΙΤΕ στο Άργος ύστερα από την έγγραφη πρόταση που έκανα στο Πρόεδρο της ΑΣΠΑΙΤΕ, τον καθηγητή Ιωάννη Χρυσουλάκη στην οποία και ανταποκρίθηκε άμεσα. Δημιουργήσαμε έτσι μια σημαντική δομή εκπαίδευσης, έναν σημαντικό μοχλό ανάπτυξης για την πόλη του Άργους και την Αργολίδα.

Ταυτόχρονα, ύστερα από συνεργασία που είχα με τον κ. Αρβανιτόπουλο, ιδρύσαμε δημόσια και δωρεάν ΙΕΚ στο Άργος και το Ναύπλιο και Σχολές Επαγγελματικής Κατάρτισης στο Άργος, το Ναύπλιο και την Επίδαυρο.
Φίλες και φίλοι,

Άφησα για το τέλος τα έργα που αφορούν το καθαυτό μέρος της κυβερνητικής μου ευθύνης – τον πολιτισμό και τον αθλητισμό. Παρά την κρίση, πάνω από 60 μικρά και μεγάλα έργα για τον πολιτισμό και τον αθλητισμό υλοποιούνται και έχουν δρομολογηθεί σε ολόκληρη την Αργολίδα.

Σε ό,τι αφορά ειδικά τον Δήμο Άργους-Μυκηνών, αναφέρω χαρακτηριστικά:

Στον αθλητισμό,

-Τον ηλεκτροφωτισμό του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου του Άργους, τα έργα αναβάθμισης, αλλά και την εγκατάσταση στεγασμένων κερκίδων, ώστε να φιλοξενεί αγώνες σύμφωνα με τις απαιτούμενες προδιαγραφές.

Αναφέρω ακόμη:

-Τον φυσικό χλοοτάπητα στο Γήπεδο Δαλαμανάρας,

-Τον συνθετικό χλοοτάπητα στο Γήπεδο στα Φίχτια

-Την ανακατασκευή του χλοοτάπητα στο Γήπεδο της Νέας Κίου

-Τις εργασίες ανακαίνισης και αναβάθμισης στα Γήπεδα στην Λυρκεία, το Σκαφιδάκι, το Κουτσοπόδι

-Την κατασκευή κερκίδων στο Γήπεδο του Κιβερίου και στον προαύλιο χώρο του Σχολείου της Προσύμνης.

Ταυτόχρονα, ενταγμένα για το 2015 είναι τα μεγάλα έργα

-του Κλειστού Γυμναστηρίου Χειροσφαίρισης στο Άργος

-και του νέου Κολυμβητηρίου του Άργους

έργα προϋπολογισμού 1.750.000 ευρώ και 1.500.000 ευρώ αντίστοιχα που θα υλοποιηθούν μέσω ΣΔΙΤ.

Μάλιστα η απόφαση έγκρισης από την Διυπουργική Επιτροπή ΣΔΙΤ της προσθήκης του Κολυμβητηρίου στο Άργος στο πρόγραμμα ΣΔΙΤ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού υπογράφηκε αυτές τις μέρες.

Ακόμη, μέσα στο 2105 έχουν δρομολογηθεί

-τα Γήπεδα 5Χ5 στο Γυμνό και τις Λίμνες, και

-ο χλοοτάπητας του βοηθητικού σταδίου στο Γήπεδο του Κουτσοποδίου.

Και παράλληλα με τα έργα στις αθλητικές εγκαταστάσεις, δημιουργήσαμε και ενισχύουμε νέους αθλητικούς θεσμούς σε ολόκληρη την Αργολίδα. Θυμίζω εδώ στο Άργος την διοργάνωση με την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία με την συμμετοχή Ολυμπιονικών μας, μαθητών και εκπαιδευτικών, θυμίζω τον Μαραθώνιο του Ναυπλίου, το πρόγραμμα Kids Athletics που ξεκίνησε φέτος από το αρχαίο στάδιο της Επιδαύρου, τους αγώνες δρόμου και το τουρνουά μπιτς-τένις στην Ερμιονίδα.

Στον πολιτισμό τώρα, και πάλι μόνο σε ό,τι αφορά τον Δήμο Άργους – Μυκηνών, θυμίζω πρώτα

-τον εκσυγχρονισμό του Αρχαιολογικού Μουσείου του Άργους, προϋπολογισμού 4 εκατομμυρίων ευρώ.

-Τα έργα στο Βυζαντινό Μουσείο, στους παλιούς στρατώνες του Καποδίστρια, προϋπολογισμού περίπου 1,2 εκατομμυρίων.

-Την εκ βάθρων συντήρηση και ανάδειξη του αρχαιολογικού κάστρου της Λάρισας με επιπλέον χρηματοδότηση 500.000 ευρώ.

Τρία μεγάλα έργα, που επί χρόνια διεκδικούσε το Άργος, τρία έργα που ανταποκρίνονται στην ιστορία και τον συμβολισμό της αρχαιότερης συνεχώς κατοικούμενης πόλης της Ευρώπης, τρία έργα που, μαζί με την υπόλοιπη μοναδική πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής, όπως το Θέατρο και η Αρχαία Αγορά, βάζουν το Άργος δυναμικά στα τουριστικά δρομολόγια, απ’ όπου εντελώς άδικα και αδικαιολόγητα απουσίαζε.

Θυμίζω ακόμη τα έργα στις Μυκήνες για την ένταξη του αρχαιολογικού χώρου στο ψηφιακό δίκτυο αρχαιολογικών χώρων και στο δίκτυο W-Fi, ώστε ο ιερός αυτός χώρος να αποκτήσει τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές πρόσβασης και επισκεψιμότητας.

Έτσι καταλαβαίνω εγώ την αγάπη στο Άργος, στους πολίτες του Δήμους Άργους-Μυκηνών την αγάπη στην Αργολίδα. Με έργα και πράξεις. Με σκληρή δουλειά για να αξιοποιήσουμε κάθε δυνατότητα προσφοράς στον τόπο μας. Με προσήλωση στο αποτέλεσμα.

Αυτοί είναι και οι γνώμονες της δράσης μου τόσο ως βουλευτής, όσο και ως μέλος της κυβέρνησης τον τελευταίο ενάμιση χρόνο: Προσήλωση στη νομιμότητα, την χρηστή διαχείριση των πόρων που προέρχονται από το υστέρημα του πολίτη, στην επίτευξη έργου και μετρήσιμου αποτελέσματος.

Γνωρίζετε καλά ότι αυτή μου η στάση δημιούργησε αντιπάλους. Δημιούργησε αντιδράσεις, που πολλές φορές ξεπέρασαν το όριο του θεμιτού. Πολλές από αυτές τις αντιδράσεις μπορεί να τις βλέπετε κατά καιρούς σε διάφορα μπλογκ. Θα σας μιλήσω ξεκάθαρα: Αυτού του είδους οι επιθέσεις, από τις οποίες απουσιάζει κάθε είδους επιχείρημα, τις θεωρώ προσωπικό παράσημο. Τις θεωρώ την καλύτερη απόδειξη ότι αυτό τον ενάμιση χρόνο δεν περιορίστηκα στη διαχείριση, αλλά έκανα τομές που ενοχλούν καταστημένα.

Ενώπιόν σας λοιπόν δεσμεύομαι να συνεχίσω με την ίδια στόχευση, με την ίδια προσήλωση, με την ίδια επιμονή για έργο και για διόρθωση των κακώς κειμένων.
Φίλες και φίλοι,

Γνωρίζετε πολύ καλά την σημασία αυτών των εκλογών. Δεν επιλέγουμε απλώς αντιπροσώπους, δεν επιλέγουμε απλώς την επόμενη κυβέρνηση. Επιλέγουμε το μέλλον της Ελλάδας, το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας για τις επόμενες πολλές δεκαετίες.

Η επιλογή είναι ξεκάθαρη:

Από την μια, η ρεαλιστική και εθνικά υπεύθυνη πρόταση της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά: η πολιτική πρόταση που διασφαλίζει την παραμονή μας στην ευρωπαϊκή οικογένεια και την ευρωζώνη, που εγγυάται την έξοδο από την κρίση χωρίς νέες περιπέτειες, που κατοχυρώνει τις προϋποθέσεις που θα μας επιτρέψουν να επουλώσουμε τις ανοιχτές πληγές και να διορθώσουμε τις αδικίες των τελευταίων χρόνων.

Και από την άλλη, έχουμε τον παραληρηματικό λόγο του ΣΥΡΙΖΑ, που είτε δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θέλει να κάνει, είτε ύπουλα κρύβει τα πραγματικά του σχέδια από τους πολίτες. Έχουμε τον ΣΥΡΙΖΑ που, μια βδομάδα πριν τις εκλογές, επιμένει να λέει στους Έλληνες «ψηφίστε με, και θα δείτε μετά τις εκλογές τι θα κάνω». Τον ΣΥΡΙΖΑ με τον αλλοπρόσαλλο πολιτικό λόγο των στελεχών του – θυμίζω το τελευταίο, χαρακτηριστικό παράδειγμα: την κ. Μακρή που μας είπε πως θα κόψει 100 δις ευρώ. Μέσα σ’ όλα αυτά ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά από τους Έλληνες να μην φοβούνται την ανευθυνότητά του.

Αυτές λοιπόν είναι οι δύο και μόνες επιλογές: Είτε κυβέρνηση με κορμό τη Νέα Δημοκρατία, είτε κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ. Και χρέος όλων μας, χρέος κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδας που ανήκει στη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξή μας, είναι να δώσουμε τις μέρες που απομένουν την μεγάλη μάχη με ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα.

Να μιλήσουμε με ειλικρίνεια και επιχειρήματα σε όλους, και ιδιαίτερα στους φίλους που έχουν απομακρυνθεί τα τελευταία χρόνια από μας. Να μιλήσουμε όχι μόνο για όσα διακυβεύονται, αλλά και για το πρόγραμμά μας που εγγυάται την ομαλή έξοδο από την κρίση, την αποκατάσταση της οικονομίας, της απασχόλησης, της κοινωνικής δικαιοσύνης.

Εδώ μάλιστα, στο Άργος και την Αργολίδα, το καθήκον αυτό αποκτά και μια ακόμα διάσταση: να μιλήσουμε για την ανάγκη τα έργα που ξεκίνησαν τα τελευταία χρόνια στον τόπο μας να συνεχιστούν και να ολοκληρωθούν. Να μιλήσουμε για την ανάγκη να μην κάνουμε ούτε βήμα πίσω από την διεκδικητικότητα και την αποτελεσματικότητα που με σκληρό αγώνα κατοχυρώσαμε τα τελευταία χρόνια. Να μιλήσουμε με έργα και χειροπιαστά αποτελέσματα και να αφήσουμε τα μεγάλα και κούφια λόγια σε εκείνους που δεν έχουν τίποτε άλλο να πουν.
Φίλες και φίλοι, Συναγωνιστές και συναγωνίστριες,

Μια βδομάδα έμεινε για τη νέα μεγάλη νίκη. Μια βδομάδα έμεινε για να διασφαλίσουμε οριστικά το μέλλον της πατρίδας. Στις 26 του μηνός, νικητές, θα είμαστε για μια ακόμη φορά περήφανοι για την παράταξή μας. Την παράταξη που ιστορικά βγάζει τα κάστανα από τη φωτιά για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Σε μια βδομάδα από τώρα, την Κυριακή το βράδυ, θα είμαστε για μια ακόμη φορά περήφανοι γιατί κρατήσαμε οριστικά ζωντανή και όρθια την πατρίδα και την κοινωνία μας.

Πάμε μαζί για την Ελλάδα. Πάμε μαζί για το Άργος και την Αργολίδα μας. Πάμε μαζί για τη νέα νίκη».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ