ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Γεώργιος Γαλέος: Ο κ. Μανιάτης οφείλει μια εξήγηση... για την καρέκλα του!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:42:00 μ.μ. | | | |


















 Στην διαδικτυακή σελίδα της εφημερίδας ΑΥΓΗ ο Πέτρος Κατσάκος, σήμερα έφερε στη δημοσιότητα ένα έγγραφο κατά το οποίο ο Υπουργός ΠΕΚΑ κ. Μανιάτης, στις 9/1/2015 αγόρασε για το υπουργείο του, τροχήλατη καρέκλα για την οποία δαπάνησε το ποσό των 1.500 ευρώ.
Εάν αληθεύει η είδηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις στον λαό ο κ. Μανιάτης ο οποίος ζητάει την ψήφο των Αργολιδέων. Αυτή η πρόκληση έρχεται σε καιρούς δύσκολους για τον λαό μας. Έναν λαό που τον αναγκάζουν να ματώνει 10ωρα σε εργασιακούς χώρους για να αμειφθεί με το πενιχρό ποσό των 400 ευρώ στην καλύτερη περίπτωση ενώ στη χειρότερη τoν ωθούν στην φτώχεια την ανεργία και τις αυτοκτονίες. 

Αντίθετα βλέπουμε έναν υπουργό που στο πρόσωπό του καθρεφτίζεται το μεταπολιτευτικό σύστημα να κατασπαταλάει δημόσιο χρήμα προς χάριν της βόλεψής του. Ελπίζουμε αυτή η “βόλεψη” μετά την 25η Ιανουαρίου να μην υπάρχει και ο λαός να στείλει στα τάρταρα της πολιτικής ζωής της Ελλάδος όλους αυτούς που με τις εθνοκτόνες πολιτικές και τις ανύπαρκτες διοικητικές ικανότητες τους, τον εξαθλίωσαν.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ