ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Εκτός κυπέλλου η Ερμονίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:31:00 μ.μ. | | |
 Λεβαδειακός, Ηρακλής, Βέροια, Απόλλωνας Σμύρνης και Τύρναβος εξασφάλισαν την Τετάρτη την πρόκρισή τους στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας. Στους 16 θα βρεθεί και ο Αστέρας Τρίπολης ο οποίος είχε ήδη, πριν από τα σημερινά παιχνίδια, εξασφαλίσει την πρόκριση.

Στον 4ο όμιλο ο Λεβαδειακός νίκησε εκτός έδρας τον Εθνικό Γαζόρου με 0-2 και προκρίθηκε ως πρώτος του ομίλου. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου ο Ηρακλής κατάφερε να πάρει την ισοπαλία που χρειαζόταν από τον Πλατανιά (0-0) στην Κρήτη και προκρίθηκε ως δεύτερος, αφήνοντας τους Κρητικούς εκτός συνέχειας.

Στον 6ο όμιλο Βέροια και Απόλλωνας Σμύρνης εξήλθαν ισόπαλοι 1-1 εξασφαλίζοντας και οι δύο πρόκριση για τη συνέχεια, η μεν Βέροια ως πρώτη με 7 βαθμούς και ο δε Απόλλωνας ως δεύτερος με 5.

Εκτός συνέχειας έμειναν η Ερμονίδα και ο Εργοτέλης, με την ομάδα της Αργολίδας να κερδίζει τους Κρητικούς με 2-0.

Ερμιονίδα – Εργοτέλης

Νίκη ψυχολογίας και μόνο πήρε η Ερμιονίδα στο Κρανίδι επί του Εργοτέλη με 2-0 καθώς και οι δυο ομάδες αποκλείστηκαν από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Στο 4' ο Στάικος άνοιξε το σκορ και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Κουτσοσπύρος στο 37'.

Οι συνθέσεις:

Ερμιονίδα: Ραχιώτης, Παπανικολάου, Μηλιώτης, Τούτοριτς, Ιασωνίδης, Κιοσές, Ταπέ, Στάικος, Τσακόν, Παβίσεβιτς, Κουτσοσπύρος.

Εργοτέλης: Σαράνοφ, Ρέντζας, Παντελάκης, Πίτσος, Λεονάρντο (76' Γιουσούφ), Μπογκντάνοφ, Καζναφέρης, Μπουρσέλης (46' Λυκογιάννης), Παμλίδης, Μπαμ Μπαμ, Στογιάνοβιτς (46' Τζανακάκης)

Η βαθμολογία του ομίλου:
Βέροια 7
Απόλλων Σμύρνης 5
Ερμιονίδα 3
Εργοτέλης 1

Τέλος στον 7ο όμιλο ο Τύρναβος κατάφερε να πάρει το βαθμό που χρειαζόταν από τον Αστέρα Τρίπολης καθώς οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες 1-1, και μαζί την πρόκριση στους 16 ως δεύτερος, με τους Αρκάδες να τερματίζουν πρώτοι. Αντίθετα η Καλλονή, παρά την ευρεία νίκη της με 5-0 επί του Αιγινιακού, έμεινε στην τρίτη θέση και εκτός συνέχειας.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ