ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Μαθητές από το Ναύπλιο συναντήθηκαν με τον Γιάννη Ανδριανό στη Βουλή

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:22:00 μ.μ. | | | |
 Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον βουλευτή Αργολίδας, Γιάννη Ανδριανό, σήμερα το πρωί στη Βουλή. Είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τους μαθητές και τους συνοδούς εκπαιδευτικούς από το 2ο Γενικό Λύκειο Ναυπλίου, που πραγματοποιούσαν επίσκεψη στο κτίριο της Βουλής των Ελλήνων, στο πλαίσιο ημερήσιας εκπαιδευτικής τους εκδρομής στην Αθήνα.
Μέσα σε εγκάρδιο κλίμα, ο επανεκλεγείς βουλευτής Αργολίδας και οι μαθητές αντάλλαξαν ευχές και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για αρκετή ώρα για θέματα που αφορούν το σχολείο τους και την πρόοδο τους. Τα παιδιά συνεχάρησαν τον κ. Ανδριανό για την πρόσφατη επανεκλογή του στο βουλευτικό αξίωμα, ενώ ο βουλευτής καλωσόρισε τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς στο Μέγαρο της Βουλής, τους μίλησε για την πολιτειακή ιστορία της χώρας και τον κοινοβουλευτισμό, αλλά και για τη λειτουργία του Κοινοβουλίου και τον ρόλο των βουλευτών.
Μεγάλο ενδιαφέρον έδειξαν τα παιδιά και για την πρόσφατη θητεία του κ. Ανδριανού ως υφυπουργού Αθλητισμού. Ζητούσαν να μάθουν για την προσωπική του εμπειρία στο υπουργείο, αλλά και για τα αθλητικά έργα που ολοκληρώθηκαν κατά τη διάρκεια της θητείας ή είναι σε εξέλιξη τόσο στον Δήμο Ναυπλιέων όσο και στον υπόλοιπο νομό.Ο βουλευτής Αργολίδας φρόντισε να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις και τις απορίες των μαθητών, μία προς μία, και να τους εκμυστηρευτεί προσωπικές στιγμές της κοινοβουλευτικής του ζωής.

Ο κ. Ανδριανός αποχαιρετώντας τους μαθητές, τους ευχήθηκε «καλή πρόοδο».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ