ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Ο Παναργειακός πήρε Μπίρη και Πεχλιβανόπουλο





















 Ο Παναργειακος στην προσπάθεια που καταβάλει για την περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου υλικού απέκτησε τον Αλέξανδρο Μπίρη. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται να δώσει λύσεις στον προπονητή των Λύκων Τίμο Καβακά καθώς είναι έμπειρος και έχει όρεξη να βοηθήσει τον Παναργειακό στην προσπάθειά του για άνοδο στη football league.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Λύκων ξεκίνησε την καριέρα του το 2005 στο Αιγάλεω και τη σεζόν 2007-2008 έπαιξε στον ΠΑΣ Πρέβεζα. Οι καλές εμφανίσεις του στην Πρέβεζα τον οδήγησαν στην Παναχαϊκή το 2008. Στην Πάτρα δεν έμεινε πολύ και τον Γενάρη φόρεσε τη φανέλα του Φωστήρα

Το δεύτερο μισό της σεζόν 2009-2010 έπαιξε στο Σαρωνικό Αίγινας και το καλοκαίρι του 2010 υπέγραψε στο Κορωπί, στο οποίο έμεινε ενάμιση χρόνο και ακολούθησε ένα εξάμηνο στον Αχαρναϊκό. Το 2012 ο Μπίρης αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας με τη φανέλα της Τούρνου Σεβερίν και ένα χρόνο αργότερα επέστρεψε στην Ελλάδα και υπέγραψε στη Ζάκυνθο.

Τον Αύγουστο του 14 πήγε για δεύτερη φορά στην καριέρα του στον Φωστήρα.
Το δεύτερο απόκτημα ειναι ο 20χρονος αριστεροπόδαρος μέσος Γιάννης Πεχλιβανόπουλος από την ομάδα του Τυρνάβου ομάδα της football league του Βορειου Ομιλου. 

Ο νεαρός εξελίξιμος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στα περισσότερα παιχνίδια μέχρι και τα Χριστούγεννα, έχοντας θετική παρουσία Ο Πεχλιβανόπουλος έχει αγωνιστεί και στη Νίκη Βόλου, την Κόρινθο αλλά και τον Φωκικό.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ