ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Δημοτικό Συμβούλιο στο Ναύπλιο την Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:23:00 π.μ. | |
Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ναυπλιέων θα πραγματοποιηθεί την  Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015 στις 6.00 μ.μ. με 16 θέματα προς συζήτηση :

1. Περί εκδόσεως κανονισμού παραχωρούμενων κοινοχρήστων χώρων Δήμου Ναυπλιέων

2. Περί εκδόσεως ψηφίσματος συμπαράστασης προς τους οφειλέτες του Ο.Α.Ε.Ε. λόγω κρίσης

3. Περί παραλαβής της μελέτης «Εδαφοτεχνική μελέτη στο γήπεδο ποδοσφαίρου στο Τολό» Δήμου Ναυπλιέων

4. Περί εγκρίσεως του 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών και του 2ου Π.Κ.Ν.Τ.Μ του έργου «Διαπλάτυνση πεζοδρομίων επί των οδών Σιδηράς Μεραρχίας και Αμαλίας και διαμόρφωση δημοτικού χώρου επί της οδού Αμαλίας»

5. Περί τροποποίησης τεχνικού προγράμματος και προϋπολογισμού 2015 και εγκρίσεως της μελέτης του έργου «Επισκευή στέγης κτιρίου (βίλας) Ζυμβρακάκη»

6. Περί τροποποίησης τεχνικού προγράμματος και προϋπολογισμού 2015 για την εγγραφή και την απευθείας ανάθεση της υπηρεσίας του Ν.3316/05 «έκδοση άδειας κατεδάφισης και άδειας ανέγερσης στο Ο.Τ. 356»

7. Περί τροποποίησης τεχνικού προγράμματος και προϋπολογισμού έτους 2015 και εγκρίσεως της μελέτης του έργου «Διαμόρφωση αύλειου χώρου Β΄παιδικού σταθμού Ναυπλίου»

8. Περί εγκρίσεως του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου:«Κατασκευή τοιχίων στο νεκροταφείο Αγίου Νικολάου Ασίνης Δ.Ε. Ασίνης»

9. Περί ανανέωσης επαγγελματικών αδειών πωλητών λαϊκής αγοράς

10. Περί τροποποίησης τεχνικού προγράμματος με την αλλαγή τίτλων μελετών

11. Περί εγκρίσεως του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου:«Κατασκευή ξύλινου δαπέδου στο κλειστό γυμναστήριο Αγίας Τριάδας»

12. Περί εγκρίσεως της με αριθμό 2/2015 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ«Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής πρόνοιας και Αλληλεγγύης Ναυπλιέων» που αφορά την τροποποίηση του προϋπολογισμού οικ. έτους 2015

13. Περί τροποποιήσεως του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015 Δήμου Ναυπλιέων

14. Περί εγκρίσεως της με αριθμό 5/2014 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ «Ιωάννης Καποδίστριας» που αφορά τον προϋπολογισμό οικ. έτους 2015

15. Περί καθορισμού ανώτατου χρηματικού ορίου κλήσεων δικαιούχων κινητής τηλεφωνίας Δήμου Ναυπλιέων

16. Περί εγκρίσεως τριμηνιαίας έκθεσης αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμούδαπανών και εσόδων γ΄ τριμήνου έτους 2014.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ