ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Νίκησε μέσα στο Λυγουριό ο Πανασιναϊκός τον Ασκληπιό 2 - 3

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:36:00 π.μ. | | | |
 Άλλη μια νίκη για την ομάδα του Πανασιναϊκού, εκτός έδρας, επί του Ασκληπιού στο γήπεδο του Λυγουριού με σκόρ 2-3. Παρότι το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα της Ασίνης, η ανωτερότητά της ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Ήταν μόλις το 4' και ο Ασκληπιός έχει κερδίσει φάουλ 5-6 μέτρα εκτός περιοχής στην αριστερή πλευρά όπως επιτίθεται. Το εκτελεί με σέντρα ο Μπερμπατιώτης και ο Μαγγίνας εκμεταλευόμενος την ολιγωρία στα μαρκαρίσματα, πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και πλάσαρε εύστοχα τον Πέτρο Τσάκαλη ανοίγοντας το σκόρ. 

Απο το σημείο αυτό κι έπειτα η μπάλα βρισκόταν σχεδόν αποκλειστικά στα πόδια των παιχτών του  Πανασιναϊκού, οι οποίοι με το γνώριμο φέτος στύλ τους, πολλές πάσες και υψηλό ποσοστό κατοχής, προσπαθούσαν να βρούν τον τρόπο να διασπάσουν το απόλυτα αμυντικό, έως και καταστροφικό παιχνίδι, του Ασκληπιού. 

Παρόλο όμως που το μάτς παιζόταν αποκλειστικά στο μισό γήπεδο ο  Πανασιναϊκός άλλοτε απο κακή επιλογή στο τελείωμα των φάσεων και άλλοτε απο υπερβολική χρήση της πάσας σε σημεία που θα μπορούσε να τελειώσει τις φάσεις με ένα σούτ, αδυνατούσε να μετουσιώσει την υπεροχή του σε γκόλ. 

Στο 30' περίπου μετά απο συνεχόμενα σκληρά μαρκαρίσματα των παικτών του Ασκληπιού και εκατέρωθεν διαξιφισμούς, ο διαιτητής μοιράζει 4 κίτρινες (2 σε κάθε ομάδα), σε μια προσπάθεια να κρατήσει το μάτς. Στο 34' ο Καραβιάς πήρε σε πλάγια θέση μέσα στη μικρή περιοχή τη μπάλα απο τον Κλ. Μπέλμπα δοκίμασε ένα πλασέ απο δύσκολη γωνία, αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.
Στο 42' ο Μπάρδης ΄σεντραρε απο αριστερά στη περιοχή, ο Καραβιάς παίρνει τη μπάλα με το κεφάλι και προσπαθώντας να την φέρει μπροστά για να σουτάρει, ανατρέπεται καθαρά απο τον Μάντζαρη και ο Μανούχος καταλογίζει το καταφανέστατο πέναλτι. Εκτελεί ο ίδιος ο Καραβιάς και 1-1.

Πηγαίνοντας για το ημίχρονο στα αποδυτήρια, φίλοι της γηπεδούχου ομάδας κινούνται απειλητικά προς τον χώρο των αποδυτηρίων, βρίζοντας χυδαία τους παίκτες και τους συνοδούς της ομάδας της Ασίνης και απειλώντας ότι θα μας χτυπήσουν. Ο Μπάρδης σύμφωνα με τη γνώμη του διαιτητή κάτι απάντησε σε κάποιον απο αυτούς και δέχεται την κόκκινη κάρτα. Κόκκινη επίσης δέχεται και ο Μπερμπατιώτης επειδή μίλησε άσχημα στον διαιτητή.

Μπαίνοντας στο Β' ημίχρονο το σκηνικό δεν αλλάζει, με τον  Πανασιναϊκό να κυριαρχεί ολοκληρωτικά και τον Ασκληπιό σε ρόλο απολύτως παθητικό να διώχνει μπάλες και να ελπίζει σε κάποια αντεπίθεση..

Στο 50' απο σέντρα του πολύ καλού Καββεζού το σούτ του Καραβιά σταματά στο κάθετο δοκάρι του Λάσκαρη.

Στο 55' σέντρα του Κλ. Μπέλμπα σούτ του Καββεζού αλλά ο Λάσκαρης πετάγεται στο Γ της εστίας του και διώχνει σε κόρνερ.

Στο 65' οι ''''φίλαθλοι''' των γηπεδούχων επιχειρούν εκ νέου να εισέλθουν στον περιβάλλοντα χώρο των αποδυτηρίων με σκοπό να επιτεθούν στον αποβληθέντα Μπάρδη. Ο Μανούχος αναγκάζεται να διακόψει για 7' περίπου λεπτά το μάτς, για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Στο 71' μετά απο ατομική προσπάθεια του Γιάννη Κωστόπουλου απο δεξιά και συρτή σέντρα στη περιοχή, έρχεται στο δεύτερο δοκάρι με δυνατό συρτό αριστερό σούτ ο Έρβιν Μπέλμπα να σημειώσει το 1-2.

Κι ενώ όλοι πίστεψαν ότι εδώ θα τελείωνε το μάτς, ήρθε το 75' λεπτό και η ΜΟΝΑΔΙΚΗ έως αυτό το λεπτό επίσκεψη του Ασκληπιού στα καρέ της Ασίνης για να επιβεβαιωθεί για μια ακόμη φορά η γνωστή ατάκα του Ίβιτσα Όσιμ, περί ''πόρνης μπάλας'..Πολύ καλή σέντρα του Υφαντή απο αριστερά στο δεύτερο δοκάρι, πλασέ στη κίνηση στην απέναντι γωνία απο τον Κρεμμύδα και 2-2!!!!
Ο ΠΑΝΑΣΙΝΑΊΚΟΣ παρόλη την προσωρινή απογοήτευση, συνέχισε να πιέζει για να πάρει το παιχνίδι και ευτυχησε να δικαιωθεί τελικά στο 83', απο τον παλαιότερο παίκτη και ΦΥΣΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ της ομάδας Λευτέρη Κόζανα!
Ο Σαρακινιώτης σε μια προωθησή του δέχεται την πάσα του Γιώργου Παπαδημητρίουκαι σουτάρει δυνατά, ο Λάσκαρης αποκρούει μέν, αδυνατεί να μπλοκάρει δε, ο Terry Kozanas είναι ο μοναδικός που προέβλεψε την πιθανή κατάληξη της μπάλας και με κίνηση που θα ζήλευε και ο καλύτερος φόρ, τσιμπάει τη μπάλα απο τον Λασκαρη και με πολύ έξυπνο τρόπο πλασάρει και πετυχαίνει εν μέσω αποθέωσης απο όλους, το 2-3, το οποίο ήταν και το τελικό σκόρ! Δικαίωση για έναν ακούραστο εργάτη του ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΥ, που προσφέρει σε αυτή την ομάδα οτιδήποτε του ζητηθεί απο οποιοδήποτε πόστο...ΜΑΓΚΑΣ.

Καλύτεροι για την ομάδα του Ασκληπιού οι Καπετάνκωνσταντής, Γεώργας, Οψιμούλης και Υφαντής.
Απο τον ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟ ξεχώρισαν οι 'Δημήτρης Σαρακινιώτης, Δημήτρης Καβεζός,  Έρβιν Μπέλμπα, Νίκος Καραβιάς, χωρίς πάντως να υστερήσει κάποιος.

Ευχαριστούμε θερμά τους πιστούς μας φίλαθλους που ακόμα συνεχίζουν να μας στηρίζουν...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ