ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Χορηγική παρουσίαση του 2ου Μαραθωνίου Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:51:00 π.μ. | | |
 Ενημερωτικό έντυπο για τον Μαραθώνιο Ναυπλίου 2015, διανεμήθηκε σε 20.000 αντίτυπα Ελληνικά και 8.000 αντίτυπα Αγγλικά, στους συμμετέχοντες στην EXPO του Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.
Από το 2014 ξεκίνησε μια πολύ επιτυχημένη, Αθλητική, Κοινωνική, Τουριστική και πολύ συμμετοχική προσπάθεια στην Αργολίδα και συγκεκριμένα στον Δήμο Ναυπλιέων με τον Μαραθώνιο. Την προσπάθεια του Δήμου Ναυπλιέων, για την οργάνωση, σε συνεργασία με την Περιφερική Ενότητα Αργολίδας και με την αιγίδα του Υπουργείου Αθλητισμού και του ΣΕΓΑΣ, ενός σημαντικού δρομικού αθλητικού γεγονότος στο Ναύπλιο με τίτλο, «Μαραθώνιος Ναυπλίου – Nafplio Marathon», τίμησαν με την παρουσία τους πάνω από 3.000 δρομείς, με τουλάχιστον άλλα τόσα συνοδευτικά πρόσωπα.
Στα πλαίσια διεξαγωγής του παραπάνω μεγάλου αθλητικού γεγονότος του 2015, το οποίο θα λάβει χώρα στα όρια της Πόλης του Ναυπλίου την Κυριακή 15 Μαρτίου 2015, θα διεξαχθούν οι Αγώνες Μαραθωνίου και Ημιμαραθωνίου Δρόμου, οι Αγώνες δρόμου 5 Χλμ. και 2,5 Χλμ., τα έσοδα του αγώνα δρόμου των 2,5 Χλμ. θα αποδοθούν για τα γεύματα αγάπης της ενορίας της Ευαγγελίστριας και για πρώτη φορά στην Ελλάδα και αγώνισμα Ημιμαραθώνιας Συμμετοχικής Ποδηλατοδρομίας.
Πρόθεση της Οργανωτικής Επιτροπής, είναι να υπάρξει η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή, αθλητών δρομέων από την Αττική καθώς και από την Ευρύτερη περιοχής της Πελοποννήσου και της Ελλάδος γενικότερα, αλλά και από το εξωτερικό.
Με βάση την εμπειρία του 2014 η εκτιμώμενη συμμετοχή για το 2015 ανέρχεται στα 6.500 άτομα. Να λάβετε υπόψη σας ότι ο αγώνας του Ημιμαραθωνίου θα είναι ο καλύτερος που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα και θα έχει διεθνή συμμετοχή προσκεκλημένων Ημιμαραθωνοδρόμων αθλητών.
Σε αυτό το σημείο παρακαλώ να μελετήσετε την καταγραφή - το προφίλ των συμμετεχόντων στον Μαραθώνιο του 2014, και κυρίως την πόλη διαμονής, από την οποία βγαίνουν πολλά και σημαντικά συμπεράσματα.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΑΝΑ ΠΟΛΗ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Αναλυτικά και επιπρόσθετα στοιχεία για την διοργάνωση:

Η Οργανωτική Επιτροπή με αποφάσεις της, ΕΓΓΥΑΤΑΙ για τον Μαραθώνιο Ναυπλίου του 2015:

· Την Συμμετοχή στις εκδηλώσεις 12.000 ατόμων για το τριήμερο 13,14,15/03/15.

· Την Διαμονή στην Αργολίδα 4.000 ατόμων ( 2.000 δωμάτια), με κορύφωση την 14/03/15

· Την Οργάνωση ανοικτής συναυλίας την Κυριακή 15/03/15, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου χωρητικότητας 1.000 ατόμων

· Την Εκπόνηση πειραματικά VIP προγράμματος για τα συνοδευτικά των δρομέων πρόσωπα με ξενάγηση στην πόλη του Ναυπλίου (και Παλαμήδι) και επίσκεψη στους αρχαιολογικούς χώρους της Επιδαύρου και των Μυκηνών

· Την Οργάνωση EXPO εταιρειών στο κέντρο εγγραφών (Δημοτικό Κλειστο Γυμναστήριο), την Πέμπτη, Παρασκευή και το Σάββατο 12,13,14/03/15

· Την Οργάνωση παράλληλων εκδηλώσεών Ημιμαραθώνιας Συμμετοχικής Ποδηλατοδρομίας

· Την Οργάνωση Happening, στις πλατείες Φιλελλήνων, Καποδίστρια, Συντάγματος και σε δύο ακόμα σημεία – πλατείες της πόλις με Dj

· Την Ενεργοποίηση της Φιλαρμονικής του Δήμου τα Σαββατοκύριακα που προηγούνται μετά την καθαρή Δευτέρα

· Την παρουσία το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15/03/15 ομάδας κρουστών

· Και άλλες εκδηλώσεις
Η Ομοσπονδία ,ο Εμπορικός Σύλλογος και οι Επαγγελματικές Ενώσεις του Δήμου Ναυπλίου ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ στους συμμετέχοντες και στα συνοδευτικά πρόσωπα με την επίδειξη της διαπίστευσης του Αγώνα:

· Εκπτώσεις τις τάξης 15% στην εστίαση

· Καλύτερες τιμές στην διαμονή από τις αναρτήσεις στα Site

· Δωρεάν διαμονή την Κυριακή 15/03/15 με την προϋπόθεση της έναρξης της διαμονής από την Παρασκευή 13/03/15

· Κλπ. πρωτοβουλίες και διευκολύνσεις

· Αντίστοιχες πρωτοβουλίες υπάρχουν και από την ΚΤΕΛ Αργολίδας





Ευάγγελος Παπαποστόλου
Γενικός Δ/ντης
Μαραθωνίου Ναυπλίου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ