ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΜΕ Αργολίδας: Σέρνουν στα δικαστήρια αγωνιστές για τις αγροτικές κινητοποιήσεις του 2010

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:20:00 π.μ. | | |
 Όλο και πιο πολύ και με πιο εντατικό τρόπο, εφαρμόζεται το δόγμα του "νόμου και τάξη" με σωρεία καταδικών πρωτοπόρων εργαζομένων και φτωχών αγροτών που αντιστάθηκαν οργανωμένα μέσα από συλλογικές αποφάσεις ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της ΕΕ, και των παλιών και των νέων Μνημονίων. Πρόθυμοι και ταγμένοι να υπηρετήσουν αυτό το δόγμα είναι όλοι εκείνοι οι μηχανισμοί και θεσμοί που βλέπουν το αγωνιζόμενο κίνημα, που είναι ταξικά προσανατολισμένο, καρφί στο μάτι της κάθε κυβέρνησης, που υπηρετεί την ανταγωνιστικότητα των επιχειρηματικών ομίλων και τη συνέχιση της κερδοφορίας τους.
Τη Δευτέρα, το αστικό κράτος και οι υπάλληλοι του, για άλλη μια φορά, σέρνουν στα δικαστήρια αγωνιστές για τις αγροτικές κινητοποιήσεις του 2010.

Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι καταδικάζουμε την επιχείρηση τρομοκράτησης και ποινικοποίησης των αγώνων. Συμπαραστεκόμαστε στους αγρότες που πάλεψαν και παλεύουν για το δικαίωμα στη ζωή και το δίκιο.

Το δικαίωμα του εργαζόμενου λαού να αγωνίζεται με όποια μορφή πάλης ο ίδιος επιλέγει, για τα δικά του συμφέροντα, είναι κατακτημένο μέσα από σκληρούς και αιματηρούς αγώνες.

Η Γραμματεία Αργολίδας του Π.Α.ΜΕ., εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας και στέλνουμε θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό στη διωκόμενη μικρομεσαία αγροτιά του νομού μας.

Οι κυβερνήσεις άλλαξαν αλλά η καταστολή και η ποινικοποίηση των αγώνων παραμένουν.

Καλούμε τη νέα κυβέρνηση να πάρει θέση.

· Να σταματήσει κάθε συνδικαλιστική και πολιτική δίωξη και να αθωωθούν όλοι οι διωκόμενοι αγρότες και εργάτες αγωνιστές.

· Οι αγώνες των εργαζομένων, των φτωχών αγροτών και του λαού δεν ποινικοποιούνται, δεν καταστέλλονται.

· Τέρμα στα αγροτοδικεία.

Το δικαίωμα του λαού να αγωνίζεται δεν δικάζεται!!

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΦΛΕΒΑΡΗ ΩΡΑ 10:00πμ 

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΡΓΟΥΣ.

Γραμματεία Αργολίδας του ΠΑΜΕ

e-mail: pameargolidas@yahoo.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ