ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Ο Β.Σιδέρης στην τελετή έναρξης του Πανελλήνιου Κυπέλλου Επιλέκτων Άρσης Βαρών 2015

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:07:00 π.μ. | | |
Ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Αθλητισμού & Πολιτισμού κ. Βασίλης Σιδέρης παραβρέθηκε, το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015, στην τελετή έναρξης του Πανελλήνιου Κυπέλλου Επιλέκτων Αθλητών και Αθλητριών Άρσης Βαρών 2015, η οποία έγινε παρουσία, μεταξύ άλλων, του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη και του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών κ. Πύρρου Δήμα.
Ο Βασίλης Σιδέρης, εκ μέρους της Περιφέρειας Πελοποννήσου, βράβευσε τον Ολυμπιονίκη κ. Βαλέριο Λεωνίδη και τον πρώην προπονητή της Εθνικής Ελλάδας Άρσης Βαρών κ. Χρήστο Ιακώβου για την προσφορά τους στο άθλημα και τον Ελληνικό Αθλητισμό. 
Η διοργάνωση έλαβε μέρος στο Κλειστό Γυμναστήριο Μεγαλόπολης, γεγονός το οποίο αποδεικνύει την προσπάθεια που γίνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών για την ανάπτυξη και αποκέντρωση του αθλήματος. Ταυτόχρονα όμως αναδεικνύει και τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου να βρίσκεται στο επίκεντρο, ως αρωγός, κορυφαίων αθλητικών δρώμενων. 
Παρά τους δύσκολους καιρούς, η Περιφέρεια Πελοποννήσου βρίσκει πόρους και επενδύει όχι μόνο σε αθλητικές υποδομές, αλλά τόσο στη διοργάνωση σημαντικών αθλητικών εκδηλώσεων όπως αυτή του Πανελλήνιου Κυπέλλου Επίλεκτων Αθλητών και Αθλήτριων Άρσης Βαρών, όσο και στην ανάπτυξη θεματικών μορφών αθλητικού τουρισμού.

Βασίλης Γ. Σιδέρης
Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ