ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Τρεις αθλήτριες από την Αργολίδα στο 2ο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Τοξοβολίας ΓΕΛ-ΕΠΑΛ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:59:00 π.μ. | | |
 Στις 17 Φλεβάρη 2015, στη Λιβαδειά, διεξήχθη το 2ο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Τοξοβολίας ΓΕΛ-ΕΠΑΛ, όπου οι μαθητές (81 συνολικά από όλη την Ελλάδα) διεκδίκησαν την κατά τον αθλητικό νόμο μοριοδότησή τους (μαθητές-μαθήτριες σε Ολυμπιακό και Σύνθετο τόξο).

Σε σύνολο 26 αθλητριών-μαθητριών στην κατηγορία Ολυμπιακού τόξου, από την Αργολίδα συμμετείχαν τρεις μαθήτριές μας (το υψηλότερο ανά Νομό/αριθμό μαθητών ποσοστό συμμετεχόντων στην κατηγορία τους), η Κούγια Ανδριανή (ΕΠΑΛ Άργους), η Λιάτα Φιλίππα (Μουσικό Λύκειο Αργολίδας) και η Ioana Bianca-Alexandra (2ο ΓΕΛ Άργους).
Τα θερμά συγχαρητήριά μας σε όλες για τη συμμετοχή τους. Ειδικότερα, στις Λιάτα Φ. και Ioana B., που αφενός ανήκουν στο νέο “αίμα” του αθλήματος της Τοξοβολίας στο Νομό μας, αφετέρου είχαν ελάχιστες προπονήσεις στα χέρια τους (μία φορά την εβδομάδα - ξεκίνησαν μόλις πριν λίγο καιρό στα Εκπαιδευτικά Μαθήματα της ΕΟΤ με τη στήριξη του ΔΟΠΠΑΤ στο Ναύπλιο), και μας έδειξαν ότι έχουν πολλές δυνατότητες για λαμπρή περαιτέρω αθλητική εξέλιξη, ενώ ταυτόχρονα, ανανέωσαν το ραντεβού τους για το Σχολικό Πρωτάθλημα του 2016!.
Θερμά συγχαρητήρια επίσης στην Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας, για την προσπάθειά της στην ανάπτυξη του αθλήματος, και την εξαιρετική διοργάνωση του αγώνα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ