ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Συνελήφθη 31χρονος Αλβανός που κατηγορείται για φόνους, εγκληματικές ενέργειες και ληστεία στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:32:00 μ.μ. |
  Στην περιοχή του Ρίου τα ξημερώματα της Πέμπτης, εντοπίστηκε ένας Αλβανός, 31 ετών, που κατηγορείται για την δολοφονία της 59χρονης εικαστικού Κατερίνας Ζαζάνης, στην Νάξο τον περασμένο Οκτώβριο.

Η σύλληψη του έγινε σε σπίτι στον Άγιο Βασίλειο σε συνεργασία της Ασφάλειας Πατρών με το τμήμα Ανθρωποκτονιών Αττικής και αυτό που τον πρόδωσε ήταν το αποτύπωμα που είχε αφήσει σε διάρρηξη που φέρεται να είχε κάνει στην Πάτρα.

Πρόκειται για κακοποιό που έχει πλούσιο βιογραφικό και λόγω της ικανότητας του να αλλάζει συνεχώς πρόσωπα και ονόματα έχει το παρατσούκλι ο άνθρωπος με τα χίλια ονόματα.

Οι Αρχές έψαχναν εδώ και καιρό τον "Ηλία", τον "Βαγγέλη" και τόσα ακόμα πρόσωπα που όμως ήταν ένα, καθώς ο συγκεκριμένος άνθρωπος κατηγορείται για τουλάχιστον εφτά εγκληματικές ενέργειες.

Σε ότι αφορά την υπόθεση της δολοφονίας της εικαστικού την είχε στραγγαλίσει με ένα ύφασμα που βρέθηκε τυλιγμένο στο λαιμό της, ενώ η σορό της έφερε να τραύματα από χτύπημα στο κεφάλι.

Σε βάρος του Αλβανού εκκρεμούν τρία τουλάχιστον εντάλματα σύλληψης για ανθρωποκτονίες ηλικιωμένων, στην Αρκαδία το 2008, και το 2012, και στη Σπηλιά Κυπαρισσίας το 2011.

Στις 10 Μαΐου 2011 στην Σπηλιά του Δήμου Τριφυλίας στη Μεσσηνία, δολοφονεί 79χρονο μετά από μία έντονη εργασιακή προστριβή, τον στραγγάλισε μέσα στο κτήμα του, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του.

Στις 4 Σεπτεμβρίου 2011 στο χωριό Βούρβουρα Αρκαδίας εισβάλλουν στο σπίτι όπου διέμενε ζευγάρι ηλικιωμένων, και ξυλοκόπησε άγρια τον 77χρονο, τη στιγμή που η σύζυγός του τους εκλιπαρούσε να σταματήσουν.

Το Δεκέμβριο του 2011, στραγγάλισε και λήστεψε 79χρονο στο Δώριο Μεσσηνίας, έπειτα από εργασιακή αντιδικία. Στα μέσα Φεβρουαρίου τον επόμενο χρόνο (30/03 2012) δολοφονεί έναν ακόμα 82χρονο γέροντα, στην Τρίπολη Αρκαδίας, κατά τη διάρκεια ληστείας.

Εντάλματα σύλληψης, εκκρεμούν σε βάρος του και για σωρεία ληστειών και κλοπών σε Λαμία, Αμφίκλεια, Ναύπλιο και Τρίπολη, ενώ «ανοίγουν» ανεξιχνίαστες υποθέσεις, με πηγές της ΕΛΑΣ, να προσδιορίζουν τις υποθέσεις σε επτά.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ