ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Στους -5 έπεσε την νύχτα η θερμοκρασία στην Αργολίδα - Πρόγνωση για το τριήμερο - Άστατος ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:01:00 π.μ. | |
  Μέχρι τους -5 βαθμούς Κελσίου έπεσε την νύχτα η θερμοκρασία στον Αργολικό κάμπο, σύμφωνα με την επίσημη μέτρηση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας στην Πυργέλα Άργους.
Το μεγαλύτερο διάστημα της νύχτας το θερμόμετρο καρφώθηκε στους -4 βαθμούς, ενώ για σήμερα γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός σχεδόν σε όλη τη χωρά με κύριο χαρακτηριστικό το τσουχτερό κρύο. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο 5 με 7 και στα νότια τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία σε μικρή άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές.
 Το Σάββατο, αναμένονται νεφώσεις οι οποίες στα δυτικά θα αυξηθούν και από τη νύχτα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές στο Ιόνιο. Οι άνεμοι σε ενίσχυση θα φτάσουν τα 6 μποφόρ και σταδιακά θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως στα ανατολικά.

Την Κυριακή, αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές θα αναπτυχθούν νεφώσεις με βροχές και κυρίως στα θαλάσσια- παραθαλάσσια τμήματα θα εκδηλωθούν καταιγίδες, πρόσκαιρα ισχυρές. Χιόνια θα πέσουν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας και της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν θυελλώδεις στα 8 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Καθαρά Δευτέρα, περιμένουμε νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές και κυρίως στα θαλάσσια- παραθαλάσσια τμήματα καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Χιόνια θα πέσουν στα βόρεια και πιθανώς στα κεντρικά ορεινά. Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από το βράδυ στα δυτικά και βόρεια τμήματα. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάσουν τοπικά τα 8 μποφόρ και αργότερα θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ