ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Παναργειακός: Απαιτούμε το 50-50

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:49:00 μ.μ. | |
 Όταν η αδικία γίνεται νόμος, τότε η αντίσταση γίνεται καθήκον και υποχρέωση! Και για αυτόν ακριβώς τον λόγo αναγκαζόμαστε να διαμαρτυρηθούμε για όλες εκείνες τις φορές που βιώσαμε την αδικία από κάκιστες διαιτησίες. Η αγανάκτηση μας έχει ξεπεράσει τα ανθρώπινα όρια και είμαστε πια πεπεισμένοι πως δεν πρόκειται για ανθρώπινο λάθος.


Πέναλτι που δεν δίνονται στον Παναργειακό, άσκοπες κάρτες που στην πορεία θέτουν εκτός αγώνος τους παίκτες και πολλές άλλες αποφάσεις που μας έχουν πλέον πείσει, πως κάποιοι έχουν προαποφασίσει, ποια ομάδα θα ανέλθει στην Β εθνική κατηγορία.

Σε αυτό το πολύ κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος κρούουμε τον κώδωνα για την αποκατάσταση του fair play ώστε να μην οδηγηθούμε στις αρμόδιες αρχές(για όλα όσα παραθέτουμε υπάρχει σχετικό οπτικό υλικό-αρχείο αγώνων).

Από την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος η ομάδα μας αδικείται συστηματικά από την διαιτησία, ενώ ταυτόχρονα άλλες ομάδες με κοινούς μ εμάς στόχους ευνοούνται σκανδαλωδώς.

Όμως ο πόλεμος απέναντι στην ομάδα του Άργους συνεχίζετε και εκτός των ορίων του γηπέδου ,με ψευδείς ανακοινώσεις(βλ. Ζακυνθιακού), κατηγορίες και λασπολογία προς την διοίκηση αλλα και όσους υποστηρίζουν την ομάδα μας .

Ο Παναργειακός δεν χρειάζεται προστάτες η δύναμη μας είναι ο κόσμος μας και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις να κερδίσουμε την άνοδο με εντιμότητα και αξιοπρέπεια. Το μόνο που ζητάμε είναι μέσα στο γήπεδο να έχουμε ίσες πιθανότητες νίκης με τον αντίπαλό μας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ