ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Η 6η Διεθνής Ρεγκάτα Catamarans Cup 2015 στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:31:00 π.μ. | | |
Η ISTION Yachting παρουσίασε το 1o Catamarans Cup international Regatta τον Οκτώβριο του 2010. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε ένας διεθνής αγώνας για καταμαράν κρουαζιέρας. Πρόκειται για μια διεθνή ιστιοπλοϊκή διοργάνωση η οποία αποτελεί συνδυασμό ιστιοπλοϊκού αγώνα και κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά, διάρκειας μιας εβδομάδας.

 Στόχος είναι η συνεύρεση έμπειρων ιστιοπλόων και μη απ’ όλο τον κόσμο και η γνωριμία με τα καταμαράν κρουαζιέρας και τις ελληνικές ομορφιές. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παράλληλες εκδηλώσεις και event στα νησιά, όπως απονομές και βραβεύσεις σε κάθε λιμάνι, πάρτι, BB-Q, κοκτέιλ, διαγωνισμούς και πολλές εκπλήξεις.
 Το 6ο Catamarans Cup international Regatta θα διεξαχθεί στα τέλη Οκτωβρίου 2015, ξεκινώντας από την Αθήνα και θα επισκεφθεί τον Πόρο, την Ερμιόνη, το Λεωνίδιο και το Ναύπλιο. Όσοι διαθέτουν εμπειρία και πλήρωμα, μπορούν να ενοικιάσουν ένα καταμαράν από το στόλο μας, ενώ όσοι δε διαθέτουν εμπειρία ή πλήρωμα μπορούν να συμμετέχουν ως μεμονωμένοι με άλλους.
Για περισσότερες πληροφορίες,  πατήστε εδώ.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ