ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Το Athlisis Tennis Club και ο ΡΗΓΑΣ-ΑΟΑΑ έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:53:00 μ.μ. | | |
Το πρωινό της Κυριακής 8 Φεβρουαρίου η μεγάλη οικογένεια του Athlisis Tennis Club και του ΡΗΓΑ-ΑΟΑΑ πλημμύρισε τις εγκαταστάσεις του αγαπημένου της χώρου για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας και τις Βραβεύσεις των αθλητών/τριών που διακρίθηκαν την χρονιά που πέρασε.
Στην φετινή εκδήλωση ο «ΡΗΓΑΣ» - Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Αργολίδας και το Athlisis Tennis Club είχαν την χαρά και την τιμή να φιλοξενούν τον Κ Γιώργο Λαζαρίδη, πρωταθλητή Ελλάδος και μέλος της Εθνικής ομάδας τένις με αμαξίδιο. 
Ο  Έλληνας Παραολυμπιονίκης (Πεκίνο 2008) και Δευτεραθλητής Κόσμου το 2013 ανταποκρίθηκε με χαρά στην πρόσκλησή και βρέθηκε στην εκδήλωση, όπου και τιμήθηκε για τις αγωνιστικές επιτυχίες και τις κοινωνικές δράσεις του εκτός γηπέδου, 
Στην συνέχεια έγιναν οι βραβεύσεις των αθλητών και αθλητριών, οι οποίοι εκπροσώπησαν τα χρώματα του ομίλου κατά την διάρκεια του 2014 και έφεραν σημαντικές αγωνιστικές διακρίσεις.
Ειδικότερα, βραβεία απονεμήθηκαν σε 9 εκπροσώπους του ομίλου σε Open, Ενωσιακά, Πανελλαδικά, Πανελλήνια και Διεθνή Τουρνουά Αντισφαίρισης. Ο Γ. Λαζαρίδης , λοιπόν, έκανε τις απονομές στους παρακάτω αθλητές και αθλήτριες :

1) ΜΗΤΣΑΚΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ : Πρωταθλητής Ελλάδος 2014 κάτω των 10 ετών - 1η θέση Πανελλαδικό Νότου 2014 - 1η θέση στα διπλά Ε2 - 1η θέση σε Ε3 - 6 πρώτες θέσεις σε Open .
2) ΚΟΛΛΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ : Τρίτος Πανελληνιονίκης 2014 κάτω των 10 ετών - Οχτάδα στο Πανελλαδικό Νότου 2014 - Μια 2η θέση σε Ενωσιακό κάτω των 10 - Μια 1η, δυο 2ες θέσεις και 2 φορές στην Τετράδα Open.
3) ΤΟΥΝΤΑΣ ΜΑΡΙΟΣ : Δυο 2ες θέσεις σε Ενωσιακά Πρωταθλήματα κάτω των 10 ετών.
4)ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ : Μια 2η θέση σε Ενωσιακό Πρωτάθλημα κάτω των 10 ετών.
5) ΤΣΙΛΙΜΠΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ : Πρώτη θέση στα Μasters 2014 της ΣΤ΄ ΈΝΩΣΗΣ κάτω των 14 ετών - Πρώτη θέση στην τελική βαθμολογία της ΣΤ΄ΈΝΩΣΗΣ Α14 - 2η θέση στα διπλά του 5ου Ε2 Α14- 1η θέση στο 5ο Ε3 κάτω των 14 ετών - 2η θέση στο 4ο Ε3 κάτω των 14 ετών.
6) ΒΛΑΧΟΥΤΣΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑ : 3η θέση στα Masters 2014 στα κορίτσια κάτω των 14 ετών. 
7) ΓΡΙΝΕΖΟΥ ΣΟΦΙΑ : 5η θέση στα Masters 2014 στα κορίτσια κάτω των 14 ετών. 
8) ΔΕΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ- ΕΡΡΙΚΟΣ : Πρωταθλητής Ελλάδος 2014 στα μικτά διπλά κάτω των 18 ετών - Τρίτος Πανελληνιονίκης 2014 κάτω των 18 ετών .
9) ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ : Πρώτη θέση στο Εσωτερικό Πρωτάθλημα 2014 Ανδρών μελών του Athlisis Tennis Club .
     
Στην συνέχεια ακολούθησαν απονομές τιμητικών πλακετών σε 4 επιχειρήσεις - χορηγούς, οι οποίες στήριξαν όλες τις διοργανώσεις του ομίλου και είναι οι ακόλουθες : MEDITERRANEO DELICATESSEN , INTERAMERICAN ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ , SKOURAS REAL ASTATE ΚΑΙ MERCATO DELI & ESPRESSO BAR .
Τα δυο φλουριά που "έκρυβε" η Βασιλόπιτα έπεσαν σε 2 μικρούς φίλους των παιδικών σχολών του ομίλου και πιο συγκεκριμένα στον Σταύρο Κόλλια (μια ρακέτα αξίας 100 ευρώ) και στην Έλενα Κεφαλωνίτη (δωρεάν συνδρομή εκμάθησης tennis 2 μηνών) . 
Μετά την βράβευση των παραπάνω αθλητών/τριών και των χορηγών, τα παιδιά συζήτησαν και έπαιξαν τένις με τον Γ. ΛΑΖΑΡΙΔΗ, ενώ και οι μεγάλοι έπαιξαν τένις ως αργά το απόγευμα .
Η διεύθυνση του Athlisis Tennis Club και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΡΗΓΑ ΑΟΑΑ ευχαριστούν τον Γ. Λαζαρίδη και όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την Κοπή της Πίτας, συγχαίρουν όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που εκπροσώπησαν το 2014 τις αγωνιστικές ομάδες στις διάφορες διοργανώσεις και εύχονται καλή χρονιά γεμάτη υγεία, επιτυχία και χαρές σε όλα τα μέλη της οικογένειας του tennis και όχι μόνο.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!
«Το Athlisis Tennis Club και ο «ΡΗΓΑΣ» - Α.Ο.Α.Α. ευχαριστούν τον Γ. Λαζαρίδη.»


Εκατομμύρια Ευχαριστούμε στον φίλο μας και μέλος πια του Athlisis Tennis Club και του "ΡΗΓΑ"- Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης Αργολίδας , Κ. Γιώργο Λαζαρίδη.! Ο πρωταθλητής και μέλος της Εθνικής ομάδας tennis με αμαξίδιο τίμησε με την παρουσία του την κοπή της πίτας μας και μας μοίρασε χωρίς φειδώ δύναμη ψυχής και θετική ενέργεια. Έπαιξε ακούραστα με τα παιδιά, απάντησε σε όλες τους τις ερωτήσεις σχετικά με το tennis σε αμαξίδιο, τις συμμετοχές του σε αγώνες, την Παραολυμπιάδα του Πεκίνο 2008, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2013 στην Αττάλεια και το Ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε εκεί κ.α. , τα συναισθήματά του , αλλά και τις δυσκολίες της καθημερινότητας, που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία στις σημερινές πόλεις. Πολλά παιδιά δοκίμασαν να παίξουν καθισμένα στο αγωνιστικό αναπηρικό καροτσάκι και έφυγαν χαρούμενα με ένα αυτόγραφο από τον νέο τους φίλο.

Τα μηνύματα της ημέρας πολλά για μικρούς και μεγάλους..
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ