ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Παραιτήθηκε ο Δ.Μαγκλάρας από την Δ.Ε. του Επιμελητηρίου Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:14:00 π.μ. | | |
Με την παρούσα, σας γνωστοποιώ την παραίτησή µου, από την θέση του Α’ Αντιπροέδρου της ∆ιοικητικής Επιτροπής του Επιµελητηρίου Αργολίδας, παραµένοντας µέλος του ∆ιοικητικού Συµβουλίου.

Στην απόφασή µου αυτή, εκτός των άλλων, πρωταρχικό ρόλο έπαιξε & το γεγονός της αµφισβήτησης που διαπίστωσα προς το πρόσωπό µου, τόσο από ΕΣΑΣ τον ίδιο, όσο & από στενούς συνεργάτες σας (µέλη της ∆ιοικητικής Επιτροπής). 

Θα γνωρίζετε φαντάζοµαι ότι δεχτηκα κριτική από τον Γραµµατέα της ∆ιοίκησης που υποστήριζε ότι σε αποστολή του Επιµελητηρίου στη Γερµανία, δεν ασχολήθηκα µε τα θέµατα που είχα επιφορτιστεί, ενώ η αποστολή στη Γερµανία ήταν δικό µου επίτευγµα. Σε τέτοιο βαθµό λαϊκισµού είναι τα πυρά σας... 

Το αποκορύφωµα της αµφισβήτησής σας ήταν το τελευταίο δηµοσίευµα της εφηµερίδας ∆ΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, το οποίο, ανεξήγητα µου «χρεώσατε», χωρίς να έχω ουδεµία ανάµιξη, όπως άλλωστε σας διαβεβαίωσε & ο ίδιος ο συντάκτης του κειµένου. 

Επίσης θα ήθελα να τονίσω ότι η ∆ιοικητική Επιτροπή του Επιµελητηρίου (λειτουργούσε & λειτουργεί 3µελής αντί 5µελής). 

ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ότι η πολύχρονη προσφορά µου στο Επιµελητήριο είναι τόσο µεγάλη (κάτι που έχουν παραδεχτεί δηµοσίως πρώην Προέδροι & άλλα στελέχη του Επιµελητηρίου), νοιώθω εαυτόν αδικηµένο από τέτοιου είδους αντιµετώπιση & για να διευκολύνω το έργο & τα µελλοντικά σχέδια & κινήσεις σας οδηγήθηκα στην απόφασή µου αυτή, την οποία πρέπει να θεωρήσετε αµετάκλητη. 

ΦΙΛΕ ΦΩΤΗ

Συµπορευτήκαµε µαζί τα τελευταία 16 χρόνια, κυρίως για να φέρουµε τα ποθητά αποτελέσµατα στην λειτουργία του Επιµελητηρίου, σύµφωνα & µε τις ανάγκες των χιλιάδων µελών του. Ουδέποτε φαντάστηκα πως αυτή η συµπόρευση θα διακοπεί, για λόγους ανεξάρτητους από την θέλησή µου ... 

Εννοείται, πιστεύω, ότι, µετά από όλα αυτά, η ανεξαρτητοποίησή µου είναι δεδοµένη και ισχύουσα από σήµερα, οπότε (µε την παρούσα ∆ΗΛΩΣΗ µου) παύω να είµαι µέλος - στέλεχος του συνδυασµού που συγκροτήσαµε µαζί («Συνεργασία - Ανάπτυξη»). 

Με εκτίµηση ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ