ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Δωρεάν επιμορφωτικά σεμινάρια για λογιστές και στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:04:00 π.μ. | |
 Σειρά δωρεάν επιμορφωτικών σεμιναρίων για λογιστές, με θέμα «Ελληνικά λογιστικά πρότυπα και αλλαγές - διευκρινίσεις στη φορολογία εισοδήματος φυσικών και νομικών προσώπων», ξεκινά στην Πελοπόννησο το Περιφερειακό Τμήμα Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας (ΟΕΕ).
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται, ειδικότερα, ότι τα σεμινάρια -εισηγητής στα οποία θα είναι ο Χρήστος Γιαννόπουλος, τ. γενικός διευθυντής φορολογικών ελέγχων του υπουργείου Οικονομικών- θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου, στην Καλαμάτα, στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου (5 - 10 μ.μ.).

Θα συνεχιστούν το Σάββατο 28 του μήνα στη Σπάρτη, στο ξενοδοχείο «Sparta Inn» (10 π.μ. - 3 μ.μ.), την Κυριακή 1η Μαρτίου στην Τρίπολη, στο Επιμελητήριο Αρκαδίας (10 π.μ. - 3 μ.μ.), την Παρασκευή 6 Μαρτίου στην Κόρινθο, στο Επιμελητήριο Κορινθίας (5 - 10 μ.μ.) και θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 7 Μαρτίου στο Αργος, στο Επιμελητήριο Αργολίδας (10 π.μ. - 3 μ.μ.).

Δικαίωμα συμμετοχής στα εν λόγω σεμινάρια έχουν οι άνεργοι οικονομολόγοι και λογιστές, οι οικονομολόγοι-μέλη του ΟΕΕ που είναι ταμειακά ενήμεροι μέχρι την 31 Δεκεμβρίου 2014, καθώς και οι ενεργοί λογιστές (ΑΕΙ - ΤΕΙ) που έχουν υποβάλει υπεύθυνη δήλωση για το 2014.Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ https://www.eleftheriaonline.gr/oikonomia/epimelitiria/item/56258-dwrean-epimorfotika-seminaria-logistes
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ