ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Τα περάσαμε όμορφα, όμορφα, όμορφα………..!!!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:15:00 π.μ. | | |
Με παιχνίδι, χορό, τραγούδι και τρελό κέφι ολοκληρώθηκε χθες Σάββατο 21 Φεβρουαρίου, η εκδήλωση της έναρξης του καρναβαλιού στο Τολό!!! Μικροί και «μεγάλοι» καρναβαλιστές έδωσαν το παρόν στο ραντεβού που είχαμε κλείσει για να γιορτάσουμε και φέτος το καρναβάλι.
Η εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη κυρίως στα παιδιά, ξεκίνησε με παιχνίδια, κατασκευές και face-painting. Οι μικροί μας φίλοι συμμετείχαν σε σκυταλοδρομίες, έπαιξαν το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού, κατασκεύασαν αποκριάτικες μάσκες και χόρεψαν μέχρι τελικής πτώσης.
Την οργάνωση της εκδήλωσης ανέλαβε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Τολού με τη συμμετοχή των Ενωμένων Πολιτών Τολού και τη βοήθεια των τοπικών αρχών.

Ευχαριστούμε θερμά την κα. Φωτεινή Βενετσάνου για τη βοήθεια της στην οργάνωση των παιχνιδιών, καθώς και όλους τους εθελοντές πολίτες που μας βοήθησαν να πραγματοποιήσουμε αυτή την εκδήλωση.

Φυσικά, τίποτα δεν τέλειωσε ακόμα και οι εκδηλώσεις για το καρναβάλι συνεχίζονται την Κυριακή το απόγευμα με παρέλαση καρναβαλιστών, αρμάτων και άλλα δρώμενα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ