ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Πρόσκληση στις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις της Πελοποννήσου από τον Σ.Ε.ΠΕ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:40:00 μ.μ. | | |
 Πρόσκληση σε όλες τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να γίνουν μέλη του Συνδέσμου Εξαγωγέων Πελοποννήσου (Σ.Ε.ΠΕ), απευθύνει ο πρόεδρος τους Συνδέσμου, Άκης Πετρόπουλος, με στόχο να ενισχύσουν το brand Peloponnese.

Ο Σ.Ε.ΠΕ αποτελείται από μια ομάδα επιχειρήσεων που έχουν ως έδρα τη γεωγραφική Πελοπόννησο, καλύπτοντας έτσι και τους επτά νομούς: Αργολίδος, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας. Σημειώνεται ότι η δημιουργία του Σ.Ε.ΠΕ ενδυναμώθηκε με τη στήριξη των Επιμελητηρίων Αρκαδίας και Ηλείας.

Βασικός μοχλός για τη δημιουργία του Σ.Ε.ΠΕ, ήταν η αρμονική συνύπαρξη της αναζήτησης νέων δρόμων προώθησης προϊόντων των νέων της ομάδας, καθώς και της έμπειρης προσέγγισης ανθρώπων που πραγματοποιούν εξαγωγές σε χώρες του εξωτερικού με επιτυχία εδώ και χρόνια.

Όπως εξηγεί ο κ. Πετρόπουλος «Η ιδέα για την ίδρυση του Σ.Ε.ΠΕ δημιουργήθηκε όταν διαπιστώσαμε ότι υπάρχουν πάρα πολλές μικρό-μεσαίες επιχειρήσεις στην Πελοπόννησο με εξαιρετικά προϊόντα. Πολλοί όμως επιχειρηματίες εξακολουθούν να μην έχουν τα μέσα να αναδειχθούν στο εξωτερικό, με αποτέλεσμα οι επιχειρήσεις τους να μην είναι βιώσιμες ή να επιβιώνουν απλά στην εγχώρια αγορά».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ