ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Καμπόσος: "...τους έπεσαν βαριά στο στομάχι τα πέντε γκολ και γιαυτό τα γράφουν αυτά"

  Απάντηση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook έδωσε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, στην ανακοίνωση του Ζακυνθιακού και τις βαριές καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας μέσα από την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε χθες το Δ.Σ. της ομάδας .

Η δήλωση του Δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου μέσω facebook:

 "Γέλασα με την καρδιά μου όταν μου είπαν ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές του Ζακυνθιακού "υπέθεσαν" για φουσκωτό το γνωστό και συμπαθέστατο μέλος της διοίκησης και ερασιτέχνη φωτογράφο........Γιάνη Κουτάλη!!!! Ε......ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ....ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΦΟΥΣΚΩΤΌ λίγα κιλά έχει..χα χα χα ..ο Γιάννης είναι η καλύτερη καρδιά που υπάρχει, το καλύτερο παιδί, δεν πειράξε ΠΟΤΕ κανέναν!!!). Αλήθεια, Ποιος σας έβαλε να τα γράψετε όλα αυτά;;;

Προφανώς τους έπεσαν βαριά στο στομάχι τα πέντε γκολ και γιαυτό τα γράφουν αυτά. Ίσως βέβαια να ήθελαν να περιγράψουν άλλη ομάδα που ασχολείται ( από ότι λέει ο ποδοσφαιρικός κόσμος με τέτοια πράγματα). Ο Παναργειακός και η διοίκηση από ότι γνωρίζω, υποδέχονται με τον καλύτερο τρόπο όλες τις αποστολές που έρχονται στο γήπεδο μας. Η φιλοξενία των κατοίκων του δήμου μας είναι υποδειγματική ( γήπεδο εκκλησία, λένε χαριτολογώντας για το ΔΑΚ ΑΡΓΟΥΣ). Ντροπή αισθάνομαι για όσα γράφουν οι κύριοι. Είναι το ευχαριστώ για τη φιλοξενία και για την παρακολούθηση του παιχνιδιού από τον ειδικό κλειστό χώρο με όλη τη διοίκηση και με το δήμαρχο.

Αλήθεια ποιος σας βάζει να τα γράφετε αυτά ; Ποιος κερδίζει από τα ψέματα που λέτε; Ποιος φοβάται ότι θα χάσει η ομάδα του στο Άργος και προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα; Έστω και τώρα αδυνατώ να πιστέψω ότι ο πρόεδρος του Ζακυνθιακού που καθόταν δίπλα μου άφησε τέτοιες αιχμές για μένα. Αν είναι έτσι τα πράγματα "κάτι θα έγινε" και κάτι θα εξυπηρετεί η στάση του. Πάντως καλή πορεία στο υπόλοιπο φίλε πρόεδρε και όσο για τα καλά σου λόγια που μου είπες φεύγοντας τα κρατάω γιατί ήταν αληθινά και μέσα από την καρδιά σου. Το μετά το γνωρίζεις μόνο εσύ."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ