ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Επιτυχίες των Μικτών Ομάδων της ΕΠΣ Αργολίδας (δηλώσεις Αποστολόπουλου)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:05:00 μ.μ. | |
Ολοκληρώθηκε η 1η φάση του πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων που διοργανώνει η ΕΠΟ στα πλαίσια του αναπτυξιακού προγράμματός της. 

Η Μικτή Όμάδα ΠΑΙΔΩΝ της ΕΠΣ Αργολίδας κατέλαβε, με οκτώ νίκες σε ισάριθμους αγώνες, την πρώτη θέση και η Μικτή Ομάδα των ΝΕΩΝ τη δεύτερη θέση με πρώτη τη Μεσσηνία. 
Με βάση το σχεδιασμό της ΕΠΟ θα ακολουθήσει εντός των ημερών η δεύτερη φάση μεταξύ των Μικτών Ομάδων των Περιφερειών. 

Την ευθύνη της επιλογής των παικτών έχει ο περιφερειακός προπονητής κ. Χατζόπουλος.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας κ.Γιάννης Αποστολόπουλος είπε: ¨Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά των Μικτών Ομάδων για τις επιτυχίες τους και κυρίως για το ήθος που επέδειξαν εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Αυτό είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας που γίνεται όχι μόνο από την ΕΠΣΑ αλλά κυρίως από τους προπονητές και τις διοικήσεις των σωματείων τους, από τις οικογένειές τους και από τα σχολεία στα οποία φοιτούν. Συγχαίρω, επίσης, τον Ενωσιακό προπονητή κ.Διονύση Διατσίγκο και τους συνεργάτες του προπονητές όχι μόνο για την ποιοτική δουλειά που γίνεται στις Μικτές Ομάδες αλλά για την αποτελεσματική και ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων υποδομής, στα οποία η διοίκηση της ΕΠΣΑ δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα. Η ραγδαία εξέλιξη του σύγχρονου ποδοσφαίρου και η εικόνα που θα έχει στο μέλλον επιβάλλει ενημέρωση, σχεδιασμό, θέληση και προετοιμασία από τις μικρές ηλικίες. Υποχρέωση όλων μας είναι να συμβάλλουμε προς αυτήν την κατεύθυνση".
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ