ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Βροχές την Κυριακή, κρύο και χιόνια από Δευτέρα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:39:00 π.μ. | | |
 Νέο κύμα κακοκαιρίας με βροχές, θυελλώδεις ανέμους και πτώση του υδράργυρου αναμένεται να πλήξει τη χώρα από το απόγευμα της Κυριακής, ενώ θα υπάρξουν χιονοπτώσεις από την Δευτέρα με την θερμοκρασία να πέφτει σημαντικά.

ΚΥΡΙΑΚΗ 8/2/2015

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα νότια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Χιόνια στα ορεινά αλλά και σε ημιορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας. Από το απόγευμα και από τα βόρεια τα φαινόμενα θα ενταθούν. Οι χιονοπτώσεις θα είναι κατά τόπους πυκνές και θα εκδηλωθούν και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο.

Άνεμοι: στα βόρεια απο βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, με τάση ενίσχυσης τη νύχτα. Στις υπόλοιπες περιοχές από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε πτώση από τα βόρεια.

ΔΕΥΤΕΡΑ 9/2/2015

Καιρός: κακοκαιρία στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με βροχές η χιονόνερο, καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές κυρίως στις θαλάσσιες - παραθαλάσσιες περιοχές της ανατολικής και νότιας χώρας. Χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές στα ορεινά και ημιορεινά αλλά και σε πεδινές περιοχές αρχικά της βόρειας και κεντρικής χώρας και βαθμιαία και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Τα φαινόμενα το βράδυ στα δυτικά και τα βόρεια βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7, βαθμιαία 6 με 8, στα πελάγη 9 και στο Αιγαίο τοπικά 10 μποφόρ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ