ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Κωστούρος: Όταν άλλα λέμε και άλλα κάνουμε. Ένα παράδειγμα εκφυλισμού

 Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου δεν είχαμε κάποια διαμάχη μεταξύ παρατάξεων. Είχαμε μια προσβολή του θεσμού του Δημάρχου από τον αρχηγό της ΑΥΡΑ κύριο Παντελή Κοκκινόπουλο.

Προσωπικά δεν θεωρώ ότι η «διγλωσσία» αντιμετωπίζεται.

Η υποκρισία όμως, αντιμετωπίζεται, με την εξάλειψη των κοινωνικών αιτιών που την τροφοδοτούν.


Ως εκπρόσωπος του 52% των δημοτών, κατά την διάρκεια της συζήτησης του θέματος των ανασφάλιστων του ΟΑΕΕ, έκανα το αυτονόητο, να υπερασπιστώ τα συμφέροντα των δημοτών και να μπω για άλλη μια φορά μπροστά στην όποια διεκδίκηση από την κεντρική εξουσία για το καλό του τόπου και την ευημερία των κατοίκων του. Για να εισπράξω από τον αρχηγό της παράταξης της ΑΥΡΑ, με έκπληξη, την αποτροπή της συμμετοχής μου (άκουσον άκουσον) στην ομάδα διεκδίκησης του δικαίου αιτήματος των ανασφαλίστων λόγω μη κομματικής ευθυγράμμισης μου με τον αρμόδιο υπουργό.

Εσείς δεν είστε αυτός που μέχρι και τις τελευταίες εκλογές αξιώνατε να πάψουν οι υποψήφιοι να πολιτεύονται προς το συμφέρον τους και να υπηρετήσουν την κοινωνία των πολιτών στο πλαίσιο ενός συνολικού οράματος για την χώρα. Που χάθηκε αυτό το όραμα κύριε Κοκκινόπουλε;

Εσείς δεν είστε αυτός που βγάζατε καυστικές ανακοινώσεις για κάποιους που εκμεταλλεύονταν τις κομματικές του σχέσεις προς άγραν ψήφων; Πότε άλλαξαν οι απόψεις σας κύριε Κοκκινόπουλε;
Εσείς δεν υποστηρίζατε ότι κάποιοι μόλυναν την πολιτική ζωή της πατρίδας με την μικροκομματική συμπεριφορά τους; Πως υποστηρίζετε τώρα το αντίθετο κύριε Κοκκινόπουλε;

Αντιγράφω από δική σας ανακοίνωση αμέσως μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου του 2014 :«υποστηριζόμενος απ’ ότι φαίνεται από έναν ολόκληρο κομματικό μηχανισμό» «αυτοδιαφημίζεται σαν άλλος Γκρούεζας της εποχής του αλησμόνητου Μαυρογιαλούρου», και σας καλώ σε άμεση αυτοκριτική (όλοι έχουμε δικαίωμα στο λάθος) κύριε Κοκκινόπουλε.

Θέλω να εκφράσω την αγανάκτησή μου για τον συγκεκριμένο χειρισμό και την λύπη μου για την διαπίστωση που έτυχε σε μένα να κάνω.

Διαπιστώνω λοιπόν και να το καταλάβουν όλοι ότι οι ανακοινώσεις προ βουλευτικών εκλογών δεν ήταν γιατί διαφωνούσατε με τις πρακτικές και τις ενέργειες αλλά διότι ζηλεύατε και ανυπομονούσατε να πάρετε τη σκυτάλη της κομματοκρατίας και των πρακτικών που εντελώς υποκριτικά καταδικάζατε πριν λίγους μήνες. Πιστεύω και ελπίζω ότι τις συγκεκριμένες «δηλώσεις» και συμπεριφορές τις καταδικάζει η ίδια η κυβέρνηση. Νομίζω λοιπόν ότι επάξια λάβατε κλάσμα του ποσοστού του πολιτικού φορέα που καμώνεστε ότι εκπροσωπείτε.

Τη σκυτάλη την πήρατε σας εύχομαι καλή «διαδρομή», αν και δεν νομίζω ότι θα έχετε μεγάλη τύχη.

Υ.Γ.1 Και για όσους δεν κατάλαβαν όποιος θέλει κάτι από τον κ. Στρατούλη και το υπουργείο του να απευθύνεται στον κ. Κοκκινόπουλο και στη συντονιστική της «ΑΥΡΑ». Αλλά η εποχή των «κομματαρχών» νομίζω ότι μας «τελείωσε»

Υ.Γ.2 Περιττό να αναφέρω ότι είσαστε οι τελευταίοι που θα υποδείξετε με ποιον και που θα συνοδεύει ο Δήμαρχος.

Δημήτριος Κωστούρος
Δήμαρχος Ναυπλιέων
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ