ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Είχαν ρημάξει τα ελαιόδεντρα σε αγροκτήματα του Άργους - Σε κύκλωμα οδηγείται η αστυνομία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:20:00 μ.μ. | |
 Οι δράστες, όπως αναφέραμε σε ανάρτηση μας προ ημερών, χτυπούσαν καθημερινά επί μία εβδομάδα, και στο διάστημα αυτό, είχαν κόψει δεκάδες ελαιόδεντρα και τα είχαν μετατρέψει σε καυσόξυλα, αποκομίζοντας ξυλεία βάρους δέκα τόνων την οποία σκόπευαν να πουλήσουν στην αγορά.


Σε κύκλωμα οργανωμένων λαθροϋλοτόμων που ρημάζουν τις ξένες περιουσίες οδηγεί τους αστυνομικούς της Ασφαλείας η σύλληψη δυο 37χρονων Ελλήνων που λεηλατούσαν τα ελαιόδεντρα σε τέσσερα αγροκτήματα σε κοινότητα του δήμου Άργους– Μυκηνών!

Οι δράστες χτυπούσαν καθημερινά επί μία εβδομάδα και, στο διάστημα αυτό, είχαν κόψει δεκάδες ελαιόδεντρα και τα είχαν μετατρέψει σε καυσόξυλα, αποκομίζοντας ξυλεία βάρους δέκα τόνων την οποία σκόπευαν να πουλήσουν στην αγορά! Μάλιστα, τα κομμένα κούτσουρα δεν βρέθηκαν και η έρευνα συνεχίζεται για να εντοπιστεί ο χώρος στον οποίο τα αποθήκευσαν.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή τους ένα βενζινοπρίονο και τρία μπιτόνια με βενζίνη, τα οποία κατασχέθηκαν ως μέσα τέλεσης κλοπών και παρέπεμψαν τους λαθροϋλοτόμους στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου. Ωστόσο, η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν είχαν λεηλατήσει δένδρα και από άλλα κτήματα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ