ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Γαβρήλος: Θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες σε όλα όσα απασχολούν την τοπική κοινωνία μας

 Η περιφερειακή παράταξη «Πελοπόννησος Πρώτα», μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, αναδιατάσσει τις δυνάμεις της και προχωρά με την ίδια διάθεση και αγωνιστικότητα στην υπεράσπιση της εντολής που έλαβε από τον πελοποννησιακό λαό, για έλεγχο της περιφερειακής αρχής και για κατάθεση προτάσεων που θα βοηθούν στην ανάπτυξη της Πελοποννήσου.


Οι περιφερειακοί σύμβουλοι που παραιτήθηκαν για να προσφέρουν από άλλη θέση ευθύνης, θα αντικατασταθούν από αξιόλογα στελέχη και μέλη της πελοποννησιακής κοινωνίας, που έχουν και εμπειρίες και διάθεση για δουλειά.

Θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες σε όλα όσα απασχολούν την τοπική κοινωνία μας και να ελέγχουμε από την θέση της μείζονος μειοψηφίας κάθε απόφαση της περιφερειακής αρχής που βλάπτει τα συμφέροντα της Πελοποννήσου.

Ο κ. Τατούλης έχει ήδη καταλάβει ότι πλέον έχει απέναντί του μία παράταξη που του ασκεί ουσιαστικό έλεγχο και οι Πελοποννήσιοι βλέπουν σήμερα μία παράταξη με συνεχής παρουσία και εποικοδομητικές προτάσεις για το μέλλον του τόπου μας.

Γιώργος Γαβρήλος
Περιφερειακός Σύμβουλος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ