ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Πουλοκέφαλος: Ο δρόμος της...πλάκας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:50:00 π.μ. | |
 Ξανάγινε της παράκαμψης! Πάλι ο πολύπαθος δρόμος των Βουτιάνων παίρνει την εκδίκηση του και πάλι .......μία από τα ίδια! Γιατί η ανευθυνότητα σε αυτό το τόπο είναι φαίνεται είδος σε υπερεπάρκεια!


Δεν πρόλαβε ένας χειμώνας να περάσει και το "Γεφύρι της Άρτας" καταρρέει ξανά στο σημείο της πρόσφατης αποκατάστασης, που προεκλογικά με πόση σπουδή "εγκαινιάστηκε" για μια ακόμη φορά!

Δεν έχει σημασία αν ο υποφαινόμενος δικαιώθηκε, γιατί δήλωνε τότε ότι θα υπάρξει πάλι κατάρρευση, αλλά για την ιστορία ας ειπωθούν με κατανοητά λόγια ( για μη μηχανικούς) τι έγινε με αυτό το δρόμο και πως ξαναμελετήθηκε!

Στο συγκεκριμένο σημείο που είχε καταρρεύσει το έτος 2010 η θραύση του εδάφους ( το σημείο που διαχωρίζεται το σταθερό έδαφος από το υπερκείμενο ασταθές ) βρίσκεται σε βάθος 14 περίπου μέτρων από τη στάθμη του εδάφους !

Η μελέτη αποκατάστασης από το γνωστό γραφείο…… που όλα τα σφάζει, προέβλεπε αντικατάσταση του χαλαρού εδάφους σε βάθος μόνον 5 μέτρων από το οδόστρωμα!!!!!!! το υπόλοιπο κάτω μέχρι τα 14 μέτρα το άφησαν ανέγγιχτο γιατί έτσι τους άρεσε!!!!!

Είναι οι δουλειές του "άρπα κόλλα"!!!
Δεν υπάρχει βέβαια καμία επιστημονική τεκμηρίωση για αυτήν την πρόταση που εν τέλει υλοποιήθηκε και 500.000 ευρώ από το ΠΔΕ (χρήματα του φορολογούμενου) πήγαν στο "γάμο του καραγκιόζη"!
Τόσο απλά !

Φόρτωσαν στη συνέχεια και με συρματοκυβώτια (επιπρόσθετα φορτία χωρίς λόγο) τη βάση του νέου επιχώματος το βάρυναν πιο πολύ και να το αποτέλεσμα !
Αυτά τα ολίγα έτσι για τους αυτονόητους συνειρμούς. Μία προσέγγιση για τον τρόπο που γίνονται οι σχεδιασμοί στην Περιφέρεια της Αειφορίας !!!!!!!!!!!!!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΟΚΕΦΑΛΟΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ