ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Διάλεξη του Κωνσταντίνου Χολέβα στον "Δαναό"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:02:00 μ.μ. | | |
  Την Κυριακή 1 Μαρτίου 2015, Κυριακή της Ορθοδοξίας και ώρα 6.30 μ.μ. στην αίθουσα διαλέξεων του Συλλόγου Αργείων «ο Δαναός» θα ομιλήσει ο κ. Κωνσταντίνος Ι. Χολέβας, Πολιτικός Επιστήμων με θέμα: « Ορθοδοξία και Ελληνικότητα: Θεμέλια του Γένους και της Παιδείας μας».  Θα ακολουθήσει συζήτηση. Συνδιοργάνωση με το Σύλλογο Θεολόγων Αργολίδας.



Ο κ. Κωνσταντίνος Ι. Χολέβας

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Είναι αριστούχος απόφοιτος του Πειραματικού Σχολείου του Πανεπιστημίου Αθηνών. Σπούδασε Δημόσιο Δίκαιο και Πολιτικές Επιστήμες στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.  Είναι Αρχισυντάκτης του περιοδικού ΕΚΚΛΗΣΙΑ, επισήμου Δελτίου της Εκκλησίας της Ελλάδος. Είναι συνεργάτης πολλών εφημερίδων και περιοδικών και ειδικεύεται στα εθνικά και ιστορικά θέματα καθώς και στην ανάδειξη και τεκμηρίωση της Ελληνορθοδόξου Παραδόσεως. Από το 1991 έως το 1999 ήταν τακτικός αρθρογράφος του περιοδικού ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ. Σήμερα αρθρογραφεί στην ημερησία εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, στα περιοδικά ΠΕΪΡΑΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ, στο ηλεκτρονικό περιοδικό ΑΝΤΙΒΑΡΟ καθώς και σε πολλά άλλα έντυπα.

Από τον Φεβρουάριο του 1989 είναι τακτικός συνεργάτης του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Εκκλησίας της Ελλάδος και του Ραδιοσταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς ως επιμελητής εκπομπών και ως σχολιαστής. Είναι επίσης μέλος της Ειδικής Επιτροπής Πολιτιστικής Ταυτότητος της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Τα κυριότερα βιβλία που έχει συγγράψει είναι:

1) « Για μια Δυναμική Εξωτερική Πολιτική», 1994, για το οποίο βραβεύθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Χριστιανικών Γραμμάτων.

2) «Ελληνισμού Ενόρασις», Α΄ ΄Εκδοση 1997, Β΄ ΄Εκδοση 1998

3) « Η εθνική μας ταυτότητα στην εποχή της παγκοσμιοποιήσεως», 2001

4) « Εκκλησία και Ελληνική Διάρκεια», 2002, Βραβείο Δοκιμίου εις μνήμην Παναγιώτη Φωτέα.

5) « Η Ελληνορθόδοξη Παιδεία στον 21ο αιώνα», 2007.

6) « Στην Ευρώπη ως ΄Ελληνες», 2010.

Γνωρίζει την Αγγλική, Γαλλική και Ιταλική γλώσσα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ