ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Στο Διεθνές καλεντάρι της Παγκόσμιας Ένωσης Μαραθωνίων εντάχθηκε ο Μαραθώνιος του Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:16:00 μ.μ. | |
Στις 15 Μαρτίου 2015 θα διεξαχθεί ο 2ος Μαραθώνιος Ναυπλίου μια μαζικότερες αθλητικές διοργανώσεις στην Ελλάδα. Η περσινή διοργάνωση προσέλκυσε πάνω από 3.000 συμμετέχοντες σε όλα τα αγωνίσματα οι οποίοι κατέκλυσαν το ιστορικό Ναύπλιο και απόλαυσαν το τρέξιμο και τα αξιοθέατα της περιοχής.
Και φέτος θα διεξαχθούν οι αγώνες του Μαραθωνίου και Ημιμαραθωνίου Δρόμου καθώς και οι αγώνες των 5χλμ και 2,5χλμ. Για 1η φορά θα διεξαχθεί και Ημιμαραθώνια Συμμετοχική Ποδηλατοδρομία. Πέρα από τα αγωνίσματα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει και παράλληλες πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια αξέχαστη δρομική εμπειρία με φόντο το Παλαμήδι, ένα από τα σημαντικότερα φρούρια βενετσιάνικης αρχιτεκτονικής στην Ελλάδα, την επιβλητική χερσόνησο της Ακροναυπλίας αλλά και το μαγευτικό Μπούρτζι, το επιθαλάσσιο φρούριο που αποτελεί σήμα κατατεθέν του Nαυπλίου.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται μέσω της ιστοσελίδας www.nafpliomarathon.gr μέχρι τις 7 Μαρτίου αλλά και στο Κέντρο Εγγραφών (Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου) την Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Μαρτίου.

Ο Μαραθώνιος Ναυπλίου είναι υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και του Υπουργείου Αθλητισμού. Η διαδρομή των αγώνων είναι πιστοποιημένη από την Παγκόσμια Ένωση Μαραθωνίων (AIMS).

Ο ΕΟΤ συμπεριέλαβε το 2015 στην διαφημιστική του καμπάνια τον Μαραθώνιο Ναυπλίου και η Παγκόσμια Ένωση Μαραθωνίων (AIMS) ενέταξε τον αγώνα στο διεθνές καλεντάρι.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ