ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

"Σύγχρονα μεν, παραδοσιακά δε", την Κυριακή το πρωί, στην πλατεία Συντάγματος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:08:00 μ.μ. | | |
 Όσοι βρεθούν στις 11.30 το πρωί της Κυριακής 22 Φεβρουαρίου, στην καθιερωμένη παρουσίαση των παιδικών τμημάτων του Εργαστηρίου Ελληνικού Χορού Ναυπλίου, στην πλατεία Συντάγματος ,θα έχουν την ευκαιρία να διαπιστώσουν πώς η παράδοση δένει αρμονικά με τη σύγχρονη ζωή.
Το Εργαστήρι Ελληνικού Χορού, ως εκπαιδευτικός οργανισμός, δε μπορεί παρά να προσυπογράψει τη δήλωση του δημάρχου της πόλης που αφορά στην ανάγκη συνδυασμού της παράδοσης με σύγχρονα στοιχεία. Τα παιδιά θα περιδιαβούν στον χρόνο, εμπνεόμενα από τα στοιχεία της παράδοσης που διαμόρφωσαν και εξακολουθούν να διαμορφώνουν τον ελληνικό πολιτισμό. Βεβαίως, τα πολιτισμικά στοιχεία είναι προϊόντα συγχρωτισμού και με άλλες παραδόσεις, όπως η δυτική (βενετσιάνικη).

Σε κάθε περίπτωση, τα παιδιά μας καλούνται να συμβιώσουν μέσα σε ένα διεθνές περιβάλλον, στο οποίο τα στοιχεία της ταυτότητάς τους δεν πρέπει να αποτελέσουν ανασταλτικό παράγοντα για την εξέλιξή τους . Δεν μπορούμε, όμως, στο όνομα της εξέλιξης να αφήσουμε να ατροφήσουν αυτά τα στοιχεία. Οφείλουμε να σεβόμαστε τις παραδόσεις των άλλων, αφού πρωτίστως φροντίζουμε να διατηρούμε τις δικές μας ! Εάν θέλετε περισσότερες αποδείξεις γι' αυτό, ελάτε την Κυριακή 22/2/2015, στις 11π.μ., στην πλατεία Συντάγματος.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ