ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Η Βενετία υποδέχεται τις απόκριες στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:34:00 μ.μ. | | | |
 Σε εξέλιξη βρίσκεται ο αποκριάτικος στολισμός στην πόλη του Ναυπλίου καθώς απομένουν οι τελευταίες πινελιές, που θα κάνουν και την διαφορά, καθώς φέτος η Βενετία κάνει αισθητή την παρουσία της στην Αργολική Πρωτεύουσα .
Στην οδό Bασιλέως Kωνσταντίνου (Μεγάλος δρόμος) και την ιστορική πλατεία Συντάγματος, στα μέσα της εβδομάδας θα υπάρξουν εκπλήξεις με ενετικό χρώμα στον στολισμό όπως πληροφορηθήκαμε, καθώς εκεί θα χτυπά για τις επόμενες μέρες η καρδιά των περισσοτέρων εκδηλώσεων, αλλά ειναι και από τα ποιο τουριστικά σημεία της πόλης.
Χιλιάδες κόσμου αναμένεται να κατακλύσουν το Ναύπλιο το τελευταίο τριήμερο της αποκριάς όπου και κορυφώνονται και οι εκδηλώσεις του Δήμου Ναυπλιέων.
Ζευγάρια και οικογένειες για Σαββατοκύριακο, νέοι για μονοήμερες αποδράσεις, όλοι την επισκέπτονται τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους και οι περισσότεροι επιστρέφουν πάλι και πάλι. 
Ελεύθερος χρόνος για να απολαύσετε τον περίπατο και τον καφέ σας στα γραφικά σοκάκια πάνω από το λιμάνι. Το απόγευμα της Κυριακής κορυφώνεται το Αναπλιώτικο Καρναβάλι, που αποτελεί πλέον θεσμό για την πόλη που φέτος ειναι αφιερωμένο στην Βενετία.

Εκδηλώσεις στον Δήμο Ναυπλιέων το τελευταίο τριήμερο της αποκριάς

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015


ώρα 20.00 | Ναύπλιο
Η χορωδία του ∆.Ο.Π.Π.Α.Τ στους δρόµους και στις πλατείες του παλιού Ναυπλίου, σας ταξιδεύει µελωδικά σε latin ρυθµούς και µελωδίες, σε επτανησιακές καντάδες αλλά και σε παραδοσιακά ελληνικά αποκριάτικα τραγούδια.
∆ιδασκαλία-διεύθυνση: Θεοδόσης Αντωνιάδης.

ώρα 19.00 | Πυργιώτικα
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πυργιωτίκων «Άγιος Γεώργιος» διοργανώνει το αποκριάτικο γλέντι του στην πλατεία του χωριού, µε πολύ χορό, παραδοσιακά εδέσµατα και καύση Καρνάβαλου.

ώρα 19.00 | Μάνεση
Ο Επιµορφωτικός Σύλλογος Μάνεση «Γιώργος Καραµάνος» διοργανώνει αποκριάτικα παραδοσιακά δρώµενα: Παντρέµατα - ξεπαντρέµατα - Λουδοβίκος και γαϊτανάκι διαπλέκονται µε Ευρωπαϊκούς και latin ρυθµούς σε ένα τρελό αποκριάτικο ξεφάντωµα.
Τσίκνισµα, χορός, παραδοσιακά εδέσµατα, άφθονο κρασί και γλέντι µέχρι το πρωϊ...

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015


ώρα 11.00 | πλατεία Συντάγματος
Όπως κάθε χρόνο περιµένουµε τους φίλους µας στο «Παιχνίδι του κρυµµένου θησαυρού».

ώρα 19.30 | Ναύπλιο
Ο ∆ήµος Ναυπλιέων, ο ∆ΟΠΠΑΤ και το Σωµατείο «Φίλοι ΠΛΙ» σας προσκαλούν στο «Βενετσιάνικο Ναύπλιο»!!!
Οµάδες «Ντόµινο» και «Θέατρο ∆ρόµου» ξεκινούν το καρναβαλικό τους παιχνίδι, από την πλατεία Τριών Ναυάρχων και διασχίζοντας το Μεγάλο ∆ρόµο και την Αµαλίας καταλήγουν στην πλατεία Συντάγµατος.
Εκεί όπου τα γραφικά µπαλκόνια της πλατείας µεταµορφώνονται σε βενετσιάνικες θεατρικές σκηνές, τα φώτα πέφτουν και η πλατεία γίνεται µια µεγάλη κερκίδα για να χωράει όλους µας.
Ακολουθεί η σαξoφωνίστρια ∆ιονυσία Γεωργιάδου και οι «Finger snap» υποσχόµενοι ένα αξέχαστο «πλατεία πάρτυ»!!!

ώρα 15.00 | στο κέντρο του Τολού
Ο Σύλλογος γονέων και κηδεµόνων Τολού διοργανώνει παιχνίδια και πρωτότυπες κατασκευές για µικρά παιδιά, face painting µε καρναβαλική διάθεση, ενώ θα αναβιώσει µε πρωτότυπο τρόπο το έθιµο της κυρά Σαρακοστής.
Ο  εκδηλώσεις του Σαββάτου θα ολοκληρωθούν µε Καραόκε που διοργανώνει η νεολαία Τολού.

ώρα 19.00 | Ασίνη
Αποκριάτικο γλέντι στην πλατεία Ασίνης.

ώρα 19.00 | Ίρια
Αποκριάτικο γλέντι στην πλατεία Ιρίων.

ώρα 20.00 | Πλατανήτι
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατανητίου διοργανώνει το Σάββατο το βράδυ το καθιερωµένο παραδοσιακό αποκριάτικο γλέντι του στην πλατεία του χωριού.
Για άλλη µια χρονιά θα έχουµε την ευκαιρία όλοι οι κάτοικοι του χωριού να ξεφαντώσουµε µε αναµµένες φωτιές, παραδοσιακές λιχουδιές, άφθονο κρασί και πολύ κέφι. Το µόνο που χρειάζεται είναι ο καθένας µας να έχει µαζί του καλή διάθεση και πολύ χαµόγελο, ώστε να γίνουµε όλοι µαζί µια παρέα που θα γλεντήσει µε την ψυχή της.

ώρα 20.00 | Μιδέα
Ο Νέος Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μιδέας «Η Αλκµήνη» σας προσκαλεί όλους στο έθιµο του «Αρβανίτικου γάµου» που θα πραγµατοποιηθεί στη Μιδέα. Ελάτε να διασκεδάσουµε, να τραγουδήσουµε και να χορέψουµε µε µουσικοχορευτικές επιλογές DJ στα δύο καταστήµατα του χωριού µας!!! Προσφέρεται δωρεάν βραστό κρέας!!!
Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

ώρα 12.00 | Φουγάρο
Παιδικό Αποκριάτικο Μασκέ Πάρτι στη Γκαλερί του Φουγάρου µε ελεύθερη είσοδο για µικρούς και µεγάλους, µε εργαστήρια µάσκας από ανακυκλώσιµα υλικά και face painting.

ώρα 12.00 - 13.30 | Με ένα καλειδοσκόπιο
Το «Με ένα Καλειδοσκόπιο» κατασκευάζει µάσκες και χαρταετούς στην πλατεία Συντάγµατος µπροστά από το Τριανόν.

ώρα 12.30 | Ναύπλιο
Η Φιλαρµονική του ∆.Ο.Π.Π.Α.Τ παρουσιάζει ρυθµούς και µελωδίες από την Ελλάδα και τον κόσµο. Swingtangovalsrumba, παραδοσιακά ελληνικά χορευτικά αλλά και επτανησιακές καντάδες, σε µια συναυλία - θεσµό στην πλατεία Συντάγµατος.
∆ιδασκαλία - διεύθυνση: Θεοδόσης Αντωνιάδης.

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου

ώρα 20.00 | Λευκάκια
Στην πλατεία Λευκακίων, αερόστατα, φωτιές, µουσική, χορός και πολύ γλέντι!

ώρα 14.00 | Τολό
Παιχνίδι του κρυµµένου θησαυρού για ενήλικες µε …πικάντικα στοιχεία εµπνευσµένα από την παραδοσιακή ελληνική αποκριά.

ώρα 17.00 | Ναύπλιο
Οι “Batuca” µε τα κρουστά τους, βολτάρουν στην πόλη σε ρυθµούς καρναβαλιού! Ακολουθήστε τους!!!

Το σποτ του Δήμου Ναυπλιέων για το Αναπλιώτικο Καρναβάλι 2015:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ