ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Παρελθόν και ο Καβακάς από τον Παναργειακό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:45:00 π.μ. | |
 Παρελθόν αποτελεί από τον Παναργειακό ο Τίμος Καβακάς μετά την ισοπαλία που έφερε ο Παναργειακός μέσα στα Μέγαρα με 1-1.
Ο προπονητής των "Λύκων" έκανε την ακόλουθη δήλωση στο parapolitikaargolida.gr:

"Σεβόμενος πρώτα τον εαυτό μου, τους ποδοσφαιριστές μου, και τους συνεργάτες μου, που έχουμε την ομάδα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μέσα από δύσκολες συνθήκες , θεωρώ ότι τα έχουμε καταφέρει πάρα πολύ καλά.

Ασφαλώς, έχω και εγώ το μερίδιο της ευθύνης που μου αναλογεί, για το καλό λοιπόν της ομάδας και μετά από ώριμη σκέψη, επικοινώνησα με τον γενικό αρχηγό της ομάδας κ. Κιμουλιάτη και τον πρόεδρο κ. Πιλιγκίκο και τους είπα ότι κάτι πρέπει να αλλάξει στην ομάδα που τις τελευταίες δεκαπέντε ημέρες δεν πάει καλά. Επίσης τους ενημέρωσα ότι αύριο (Δευτέρα) θα αποχαιρετήσω τους ποδοσφαιριστές μου , αφού θα είναι και η τελευταία μου προπόνηση στην ομάδα.
Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου, τους συνεργάτες μου, την διοίκηση αλλά και ‘’ΑΥΤΟΝ’’ τον κόσμο που αγαπάει πραγματικά την ομάδα".

Ανακοίνωση του Παναργειακού

Ευχαριστούμε τον προπονητή κ. Καβακά για όλες τις προσπάθειες που έκανε για την ομάδα μας. Το γεγονός ότι αναγνωρίζει την ευθύνη του για την κατάσταση της ομάδας, του προσδίδει ιδιαίτερη γενναιότητα.

Αποδεχόμαστε την παραίτηση του και του ευχόμαστε καλή τύχη!

Από τη Διοίκηση του «Παναργειακός Α.Π.Ο.»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ