ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Ψευτογιατρός πήγε να εφαρμόσει το "στρίβειν δια του αρραβώνος" στην Πάτρα, τις έφαγε και συνελήφθη στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:34:00 μ.μ. | | | |
 Ψευτογιατρός αναστατώνει οικογένεια της Πάτρας, αφού μέχρι και ... γάμος διαλύθηκε λίγο πριν γίνει! Ο λόγος για νεαρό ο οποίος σπούδασε στις ΗΠΑ παραϊατρικό επάγγελμα, και επέστρεψε στην Ελλάδα για να εφαρμόσει στην πράξη το ρητό «ότι δηλώσεις είσαι»!

Έφτασε στην Πάτρα και άρχισε να εμφανίζεται... ως γιατρός! Γνώρισε μάλιστα μία γοητευτική καθηγήτρια, γόνο γνωστής οικογένειας της πόλης και αποφάσισε... να την ζητήσει σε γάμο! Ο μέλλων πεθερός μάλιστα έπλεε σε πελάγη ευτυχίας για την «σπάνια τύχη» (όπως έλεγε) που είχε η κόρη του.

Όμως στο επίσημο οικογενειακό δείπνο των αρραβώνων άπαντες... έπεσαν από τα σύννεφα! Συγγενικό πρόσωπο του πατέρα της νύφης άρχισε να ...ωρύεται όταν είδε τον γαμπρό, ενώ παρά το «επίσημο» του σκηνικού, δεν δίστασε να του επιτεθεί και να τον χτυπήσει στο πρόσωπο! Φώναζε μάλιστα «δεν ντρέπεσαι που ήρθες να κοροϊδέψεις για δεύτερη φορά την οικογένειά μου» του έλεγε!

Όπως απεδείχθη ο ψευτογιατρός είχε ...ξανακάνει τον μνηστήρα, και αφού αποσπούσε χρήματα από τον μέλλοντα πεθερό -δήθεν για το ιατρείο-... την κοπάναγε!

Αυτό που δε μπορούσε να φανταστεί είναι ότι ακόμα και το πιο καλά στημένο κόλπο παρουσιάζει αδυναμίες γιατί ο κόσμος είναι μικρός...! Που να φανταζόταν ότι ο «πεθερός» της προηγούμενης κομπίνας του θα ήταν συγγενής με ... τον τωρινό (έχουν διαφορετικά επίθετα).

Η μνηστή μετά το «στραπάτσο» ζει πλέον στην Αθήνα προσπαθώντας να ξεχάσει.Όσο για τον γαμπρό; Κατέληξε... στα κρατητήρια αφού στη συνέχεια προσπάθησε να κάνει άλλου είδους κομπίνες, όμως έπεσε σε «παγίδα» αστυνομικών στο Ναύπλιο, όπου είχε μετακομίσει, αφού στην Πάτρα... δεν τον σήκωνε το κλίμα!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ