ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Με άστατο καιρό η Κυριακή της αποκριάς και το πέταγμα του αετού την Καθαρά Δευτέρα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:40:00 π.μ. | |
  Με άστατο καιρό, ιδιαίτερα την Κυριακή, θα κυλήσει το τριήμερο της καθαρής Δευτέρας με τις αποκριάτικες εκδηλώσεις να εκδηλώνονται με την συνοδεία βροχών ίσως και σποραδικών καταιγίδων.

Το Σάββατο καλές θα είναι οι καιρικές συνθήκες στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας και μόνο στην Κρήτη τα Δωδεκάνησα και απο το απόγευμα στα νησιά του Ιονίου θα σχηματιστούν τοπικές νεφώσεις. Περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 6 Beaufort,στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 5 Beaufort, στο Κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 5 Beaufort και στο νότιο Αιγαίο, το Κρητικό Πέλαγος και το Καρπάθιο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 7 Beaufort.Από το μεσημέρι οι άνεμοι θα εξασθενήσουν.

Η θερμοκρασία σε άνοδο θα φτάσει στα βόρεια τους 11 βαθμούς Κελσίου στα κεντρικά τους 14 βαθμούς Κελσίου στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 15 βαθμούς Κελσίου και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 15-16 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή αναμένουμε επιδείνωση του καιρού αρχικά στα δυτικά με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το μεσημέρι θα επεκταθούν στις περισσότερες περιοχές της χώρας και θα ενταθούν.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 7 Beaufort,στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 7 Beaufort, στο Κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 7 Beaufort και στο νότιο Αιγαίο, το Κρητικό Πέλαγος και το Καρπάθιο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 7 Beaufort.

Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή θα φτάσει στα βόρεια τους 12 βαθμούς Κελσίου στα κεντρικά τους 13 βαθμούς Κελσίου στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 14 βαθμούς Κελσίου και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 15-16 βαθμούς Κελσίου.

Την Καθαρά Δευτέρα βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα επηρεάσουν τις περισσότερες περιοχές της χώρας με τα φαινόμενα στα Δυτικά ,τα Βόρεια και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου να έχουν κατα περιόδους και έντονο χαρακτήρα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 7-8 Beaufort,στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 7 Beaufort, στο Κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 7 Beaufort και στο νότιο Αιγαίο, το Κρητικό Πέλαγος και το Καρπάθιο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 8-9 Beaufort.

Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή θα φτάσει στα βόρεια τους 12 βαθμούς Κελσίου στα κεντρικά τους 13 βαθμούς Κελσίου στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 14 βαθμούς Κελσίου και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 15-16 βαθμούς Κελσίου.

Καλό τριήμερο σε όλους!!!!!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ