ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Θερινό Πρόγραμμα Μαθητών Λυκείων της Αργολίδας του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard
























 Tο Κέντρο Ελληνικών Σπουδών (Ελλάδος) του Πανεπιστημίου Harvard, ανακοινώνει την έναρξη υποβολής των αιτήσεων για το Θερινό Πρόγραμμα Μαθητών Λυκείου 2015 (“HighSchoolSummerProgram - HSSP”).

Μετά την επιτυχία του Προγράμματος κατά τα προηγούμενα ακαδημαϊκά έτη,το καινοτόμο Θερινό αυτό Πρόγραμμα θα υλοποιηθεί το καλοκαίρι του 2015, ανανεωμένο. Μαθητές Λυκείου, όλων των κατευθύνσεων, από το νομό Αργολίδας, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν για δυόμιση εβδομάδες εντατικό, καθημερινό σεμινάριο,με θέμα: «Εισαγωγή στη Μελέτη τωνΕπιστημών του Ανθρώπου». Αξιοποιώντας την επιστημονική μεθοδολογία αντιστοίχων προγραμμάτων που πραγματοποιούνται κάθε καλοκαίρι στο Πανεπιστήμιο Harvard, το πρόγραμμα αυτό στοχεύει να φέρει τους συμμετέχοντες μαθητές σε επαφή με σύγχρονα γνωστικά αντικείμενα και προσεγγίσεις, οι οποίες θα τους προετοιμάσουν για το επόμενο στάδιο της εκπαίδευσής τους, το πανεπιστήμιο.

Το εντατικό αυτό αγγλόφωνο πρόγραμμα σχεδιάζεταικαι υλοποιείται από τον κ. Νικόλα Πρεβελάκη, Λέκτορα Κοινωνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard και Αναπληρωτή Διευθυντή Υποτροφιών και Ανάπτυξης Αναλυτικών Προγραμμάτων του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών στην Ουάσιγκτον. Φέτοςένας ακόμα διδάσκοντας, ο KevinCaffrey, Λέκτορας Κοινωνικών Σπουδών από το Harvard θα προστεθεί στην ομάδα και εκπαιδευτικοί συνεργάτες θα είναι προπτυχιακοί φοιτητές από το Harvard.

Το HSSP προσφέρεται με πλήρη υποτροφία σε όλους τους συμμετέχοντες μαθητές και θα διεξαχθεί στο κτήριο Ιατρού, όπου στεγάζεται το ΚΕΣ, στο Ναύπλιο, από τις16 Ιουλίου έως την 1ηΑυγούστου 2015. Η διαδικασία της ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων (http://chs.harvard.edu/hssp) ξεκίνησε την 1η Φεβρουαρίου 2015 και θα ολοκληρωθεί στις 31 Μαρτίου 2015.

* Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Συντονίστρια Επικοινωνίας και Ανάπτυξη Προγραμμάτων του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών, Ματίνα Γκόγκα (τηλ.: 27520 47030 και 2752047040, e-mail: hssp_greece@mail.chs.harvard.edu ).

Κέντρο Ελληνικών Σπουδών (Ελλάδος)
Πανεπιστήμιο Harvard
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ