ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Μοναδικό θέαμα στο 1ο scramble Νοτίου Ελλάδος στην Λίμνη Καιάφα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:26:00 μ.μ. |
 Με μοναδικό θέαμα και με υπερπροσπάθεια των αγωνιζομένων πραγματοποιήθηκε ο 1οςΑγώνας Scramble του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Νοτίου Ελλάδος 2015 από την Α.Ο.Λ.Μ.Ο την Κυριακή 1η Μαρτίου 2015 στην περιοχή της Λίμνης Καϊάφα του Δήμου Ζαχάρως.

Το τερέν από εξαιτίας της ασταμάτητη βροχή των προηγούμενων ημερών σε συνδυασμό με τα αμμουδερά κομμάτια ήταν από τα πιο δύσκολα που θα μπορούσαν να συναντήσουν οι 69 συμμετέχοντες του αγώνα. Αγωνιζόμενοι και μοτοσυκλέτες έφτασαν στα όριά τους με αρκετούς να μην καταφέρνουν το τερματισμό είτε από εξάντληση είτε από μηχανική βλάβη.

Παρ’ όλο όμως τις όλες δυσκολίες το θερμό χειροκρότημα των περίπου 2.000 θεατών (σπάνιο φαινόμενο ειδικά για αγώνα scramble) ήταν αυτό που ώθησε τους αγωνιζόμενους να ξεπεράσουν και τον ίδιο τους τον εαυτό και να καταφέρουν να ολοκληρώσουν τον αγώνα.

Την παράσταση όπως ήταν αναμενόμενο την έκλεψε ο τοπικός οδηγός Δημήτρης Κοντολέτας με την καλύτερη και την πιο γρήγορη οδήγηση του αγώνα, προσφέροντας πλούσιο θέαμα στους παρευρισκόμενους και κυρίως στους συντοπίτες τους που είχαν “στήσει κερκίδα” ξεσαλώνοντας σε κάθε του πέρασμα!
Σ’ αυτό στο σημείο το Α.Σ. Α.Ο.Λ.Μ.Ο. θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους μα όλους του παράγοντες και ανθρώπινο δυναμικό που συντέλεσαν με ουσιαστικό ρόλο στην πραγματοποίηση αυτού του δύσκολου αγώνα.

Ευχαριστούμε θερμά την τοπική αυτοδιοίκηση του Δήμου Ζαχάρως, που από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε αυτή μας την προσπάθεια και μας βοήθησε με το παραπάνω στην διοργάνωση του αγώνα, από την αρχή μέχρι το τέλος.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε, στην εθελοντική ομάδα διάσωσης Rommel και τον Ιατρό της ομάδας κ. Καραγιώργο Αθανάσιο, που σε κάθε εκδήλωση της Α.Ο.Λ.Μ.Ο. δηλώνουν βροντερό παρόν, που με τις άμεσες και άκρως επαγγελματικές επεμβάσεις τους μας εμπνέει συναίσθημα σιγουριάς που ειδικά σ’ αυτόν το δύσκολο αγώνα το είχαμε ανάγκη.

Ευχαριστούμε θερμά τον Ποδηλατικό Σύλλογο Ζαχάρως και ιδιαίτερα τον κ. Μίλτο Θάνο που βοήθησε με ισχυρή θέληση και προσπάθεια σ’ όλη την διάρκεια της οργάνωσης και εκτέλεσης του αγώνα, τον Τάσο Κοντολέτα για την αμέριστη βοήθεια σ’ όλα τα επίπεδα της οργάνωσης και την τοπική κοινωνία για την όποια ανοχή τους.
Ιδιαίτερη αναφορά θέλουμε να κάνουμε στην πολύτιμη βοήθεια των κριτών (47 στο πλήθος) που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό και με υπεράνθρωπες προσπάθειες συντέλεσαν στην ολοκλήρωση αυτό του δύσκολου αγώνα.

Ο αγώνας ξεκίνησε λόγω της δυσκολίας του τερέν με τις κατηγορίες SExpert, S1, S2, Ssenior που είχαν διάρκεια 90 λεπτών + 2 γύροι και στο τέλος ξεκίνησε η κατηγορία SB που είχε διάρκεια 45 λεπτών + 1 γύρος με αρκετά δύσκολα κομμάτια της διαδρομής να έχουν αφαιρεθεί.

Αγωνιστικά δρώμενα :

Κατηγορία S1

Πρώτος στην κατηγορία της S1 τερμάτισε ο Κόρκας Βασίλειος (Μ.Ο.Λ.Π.), 2ος ο Ντούνης Δημήτριος (ΠΑ.Λ.ΜΟΤ.) και 3ος ο Θεοδώρου Ανδρέας (ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ.).

Στην κατηγορία αυτή δυναμική εμφάνιση είχε ο Μπαντούνας Ανδρέας (Α.Ο.Λ.Μ.Ο.) κατακτώντας την 4η θέση, ενώ οι υπόλοιποι αθλητές της Α.Ο.Λ.Μ.Ο της κατηγορίες τερμάτισαν στις πιο πίσω θέσεις, ο Σπύρης Γιώργος (Α.Ο.Λ.Μ.Ο.) στην 12η θέση και ο Ζήσης Απόστολος (Α.Ο.Λ.Μ.Ο.) στην 15η θέση.
Κατηγορία S2
Στην κατηγορία S2 o Κονδιλόπουλος Σάκης (ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η.) πείρε την πρώτη θέση με 2ο τον Χάλα Μαρίνο (ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η.) και 3ο τον Κυπραίο Γιώργο (ΟΑΔΑ 65 Λ). Στην κατηγορία αυτή την Α.Ο.Λ.Μ.Ο. εκπροσωπούσε ο Σπήλιος Αναστάσιος που τερμάτισε στη 6η θέση.

Κατηγορία SS
Στην κατηγορία αυτή ο συνήθης ύποπτος Σταματόπουλος Σπύρος (Μ.Ο.Λ.Π.) κατέκτησε την 1η θέση με άξιο αντίπαλο τον Μπούσδα Γιώργο (Α.Ο.Λ.Μ.Ο.) που παρά την μακρά αποχή από τις προπονήσεις και τις αρκετές ατυχίες από πτώσεις κατέκτησε την 2η θέση, με 3ο τον Τσανά Νικόλαο (ΛΕ.ΜΟ.ΕΡ.).

Κατηγορία SExpert


Ο Δημήτρης Κοντολέτας (Α.Ο.Λ.Μ.Ο.) έκλεψε την παράσταση όχι μόνο της κατηγορίας SExpert αλλά και ολόκληρου του αγώνα κάνοντας το ταχύτερο γυρωλόγιο και κατακτώντας την 1η θέση , με 2ο τον Τρίγκα Γιάννη (ΜΟΛΕΤ) και 3ο τον Κόττη Κυριάκο (ΟΔΙΚΟ) επίσης γρήγοροι και θεαματικοί. Ο δεύτερος οδηγός της Α.Ο.Λ.Μ.Ο. της κατηγορίας SExpert Καρανάσης Αλέξανδρος με εξίσου γρήγορη οδήγηση πείρε την 6η θέση.

Κατηγορία SB

O αγώνας της κατηγορίας SB άλλαξε τα συνηθισμένα και πραγματοποιήθηκε μετά τον αγώνα των κατηγοριών S1,S2,S3,SE. Στην κατηγορία αυτή εύκολη νίκη πείρε ο Καυκάς Γιάννης (Α.Ο.Λ.Μ.Ο.) που μονολόγησε οδηγικά σ’ολη την διάρκεια του αγώνα χωρίς καμία πίεση, με 2οτον Μούγιο Αθανάσιο (ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ.) και 3ο τον Κολλιάκο Δημήτριο (Μ.Ο.Λ.Π.).

Στην κατηγορία αυτή είχαμε την συμμετοχή αρκετών νέων οδηγών και αυτό μας χαροποιεί ιδιαιτέρως τόσο για το νέο αίμα στον χώρο όσο και για την δικαιολογημένη ύπαρξη της κατηγορίας SB.

Για την Α.Ο.Λ.Μ.Ο. την πρώτη του συμμετοχή έκανε ο Παλυβός Αθανάσιος κατακτώντας την 4ηθέση, ο Μανωλίτσης Χρήστος στην 5η θέση, ο Δημητρακάκης Κωνσταντίνος στην 9η θέση, ο Γκρίλλας Δημήτριος στην 12η θέση, ο Δημάκος Νικόλαος στην 14η θέση, ο Συριόπουλος Γιώργος στην 15η θέση.

Στην 13η θέση και 17η της κατηγορίας τερμάτισαν οι αθλητές της Α.Ο.Λ.Μ.Ο. Πλακούδας Παναγιώτης και Αρβανιτόπουλος Βασίλειος, αντίστοιχα.

Δίνουμε συγχαρητήρια στους παραπάνω αθλητές γιατί δεν δίστασαν να κάνουν το ξεκίνημά τους στο χώρο του μοτοαθλητισμού λαμβάνοντας μέρος σ’ έναν τόσο δύσκολο αγώνα .

Ευχαριστούμε όλους του συμμετέχοντες αθλητές για την παρουσία τους και ευελπιστούμε ως διοργανωτές να σταθήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών.

enduro.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ