ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Αποστολή 100 ατόμων της Arsenal στο Ναύπλιο για το 10ο Atreus Premier Cup

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:35:00 μ.μ. |
 Μια από τις μεγαλύτερες κυπριακές ποδοσφαιρικές αποστολές στο εξωτερικό ετοιμάζει η ακαδημία της Arsenal. Το πρωί της Παρασκευής 3 Απριλίου θα αναχωρήσουν για την Ελλάδα πάνω από ενενήντα ποδοσφαιριστές και έξι προπονητές, για να συμμετάσχουν στο 10ο Atreus Premier Cup που θα διεξαχθεί στο Ναύπλιο.
Μαζί και με τους γονείς που θα συνοδεύσουν την αποστολή στην Ελλάδα, η αποστολή της Arsenal Soccer Schools Cyprusθα αποτελείται πάνω από 140 άτομα. Όλοι θα ταξιδεύσουν με το ίδιο αεροπλάνο για Αθήνα, όμως πρέπει να σημειωθεί ότι οι νεαροί ποδοσφαιριστές και προπονητές θα διαμένουν χωριστά από τους γονείς. Η κυπριακή αποστολή στο διεθνές τουρνουά θα καταλύσει στο παραθαλάσσιο χωριό Τολό, που βρίσκεται περίπου δέκα λεπτά μακριά από το Ναύπλιο.

Η Arsenal Soccer Schools Cyprus θα λάβει μέρος στο 10ο Atreus Premier Cup με πέντε ομάδες. Μία στην ηλικία U15, δύο στην U14 και δύο στην U12. Αρχηγός αποστολής θα είναι ο Χαράλαμπος Σπύρου και προπονητές οι Άρα Πετροσιάν, Γιώργος Κυπριανού, Κρις Παπαδόπουλος, Νίκολας Κώστα και Περικλής Αντωνίου.

«Στο τουρνουά στο Ναύπλιο θα λάβουν μέρος και πολλές άλλες ακαδημίες της Arsenal στην Ελλάδα, κάτι που είναι πολύ σημαντικό, αφού τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν συνομήλικους τους που μαθαίνουν μπάλα με τον ίδιο τρόπο», σχολιάζει ο Χαράλαμπος Σπύρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ηλικιακή κατηγορία για παιδιά γεννηθέντες το 2000 και 2001, η Arsenal Cyprus θα αντιμετωπίσει μεταξύ άλλων τη Σαουθάμπτον, τη Φίτεσε και τον Παναθηναϊκό, ομάδες που έχουν ισχυρές ακαδημίες και παράδοση στην παραγωγή ποδοσφαιριστών. «Θα είναι μεγάλη εμπειρία για τους μεγάλους μας οι αγώνες απέναντι σε αυτές τις ομάδες», λέει ο κ. Σπύρου.

Το 10ο Atreus Premier Cup θα διεξαχθεί μεταξύ 4 και 6 Απριλίου σε εννιά γήπεδα στο νομό Αργολίδας. Το τουρνουά θα φιλοξενήσει πέντε ηλικιακές κατηγορίες, την 1998-1999, 2000-2001, 2002-2003, 2004-2005 και 2006-2007. Η ArsenalCyprus θα συμμετάσχει στις τρεις από τις πέντε κατηγορίες, τις τρεις μεσαίες ηλικιακά.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ