ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Δημοτικό Συμβούλιο στο Άργος στις 16 Μαρτίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:23:00 μ.μ. | |
 Δημοτικό Συμβούλιο θα πραγματοποιηθεί στο Άργος στο Δημαρχιακό Κατάστημα στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Οδός Καποδιστρίου αριθ. 9 – ισόγειο) στις 16 Μαρτίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00, με  τα παρακάτω θέματα:
Θέματα Προσωπικού:

1. Περί έγκρισης πρόσληψης προσωπικού ανταποδοτικών υπηρεσιών – εισηγήτρια η κ. Σ. Νάσαινα.

2. Προγραμματισμός προσλήψεων με σύμβαση μίσθωσης έργου για το Τμήμα Ωδείου του Δήμου Άργους – Μυκηνών – εισηγήτρια η κ. Λ. Λιμνιούδη.

3. Προγραμματισμός προσλήψεων με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για την κάλυψη παροδικών αναγκών, με συμβάσεις μέγιστης διάρκειας 11 μηνών, για τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Άργους - Μυκηνών – εισηγήτρια η κ. Μ. Κουργιαλά.

4. Αίτημα για ανανέωση συμβάσεων Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου στα πλαίσια συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων (Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής) – εισηγήτρια η κ. Μ. Κουργιαλά.

5. Έγκριση πραγματοποίησης πρακτικής άσκησης καταρτιζόμενων του Δ.Ι.Ε.Κ. Άργους, στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Άργους – Μυκηνών – εισηγήτρια η κ. Μ. Κουργιαλά.

Τρέχοντα Θέματα:


6. Περί μισθώσεως ακινήτου για τη στέγαση του Δημοτικού Ωδείου – εισηγήτρια η κ. Λ. Λιμνιούδη.

7. Περί μισθώσεως ακινήτου με απευθείας μίσθωση για τις ανάγκες του Δήμου Άργους – Μυκηνών (άρθρο 65 Ν. 3852/2010 και άρθρο 3 παρ. 2, περ. ε) Ν. 3130/2003) – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

8. Τοποθέτηση και λειτουργία καντίνας στην Δημοτική Κοινότητα Νέας Κίου (σχετ. η υπ’ αριθ. 8/2015 απόφαση Τοπικής Κοινότητας Νέας Κίου) - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

9. Περί χορήγησης παραγωγικών αδειών πωλητών Λαϊκών Αγορών - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

10. Περί ανανέωσης αδειών επαγγελματιών πωλητών Λαϊκών Αγορών - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

11. Περί ανανέωσης της σύμβασης συνεργασίας για την συλλογή εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων με την εταιρεία «ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΙΓΗΠΑΣΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

12. Επικίνδυνα – ετοιμόρροπα δένδρα στην παιδική χαρά «Μπόνη» - εισηγητής ο κ. Γ. Κοκοτός.

13. Επικίνδυνα – ετοιμόρροπα δένδρα στo Δημοτικό Πάρκο (Εθνική Τράπεζα) - εισηγητής ο κ. Γ. Κοκοτός.

14. Περί υποβολής στο πρόγραμμα «Αστική Αναζωογόνηση 2012 – 2015 του Πράσινου Ταμείου, πρότασης χρηματοδότησης με τίτλο «Προμήθεια και εγκατάσταση «έξυπνων» κάδων ανακύκλωσης με καινοτόμο σύστημα διαχείρισης και ελέγχου σε σχολικά συγκροτήματα του Δήμου Άργους – Μυκηνών – εισηγητής ο κ. Χ. Νέστορας.

Οικονομικά Θέματα:


15. Περί αποδοχής ποσού 600.000,00 € από το Υπουργείο Εσωτερικών για χρηματοδότηση υποδομών προσωρινής διαχείρισης αστικών στερεών αποβλήτων – κατασκευή μονάδας μηχανικής διαλογής - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

16. Περί αποδοχής ποσού 270.000,00 € από το ΕΣΠΑ για την υλοποίηση της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

17. Περί αποδοχής ποσού 22.050,00 € για την υλοποίηση της δράσης «ΤΟΠΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΙΙ» στα πλαίσια των προγραμμάτων ΤΟΠΕΚΟ και ΤΟΠΣΑ - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

18. Περί τροποποιήσεως προϋπολογισμού Δήμου Άργους – Μυκηνών οικονομικού έτους 2015 - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

19. Συμμετοχή του Δήμου Άργους – Μυκηνών στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΑΝΒΟΠΕ Α.Ε. - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

20. Καθορισμός των τελών χρήσεως Δημοτικών Πλατειών κ.λ.π. χώρων από 1-1-2015 και εφ’ εξής (Ζώνη Α΄) - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

21. Επί του από 12-3-2015 εγγράφου της Δ/νσης Οικονομικών του Δήμου Άργους – Μυκηνών με θέμα: «Διαγραφές από τους βεβαιωτικούς καταλόγους του Δημοτικού Φόρου επί των ακαθαρίστων εσόδων του Ν. 2539/97 ετών 2011 – 2012 και των αντίστοιχων προστίμων - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

22. Έγκριση δαπάνης στα πλαίσια των εκδηλώσεων της εθνικής εορτής της 25ης; Μαρτίου - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.

Τεχνικά Θέματα:

23. Περί εγκρίσεως του πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου: «Συντήρηση τουαλετών 4ου Δημοτικού Σχολείου Άργους» - εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.

24. Περί εγκρίσεως του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου: «Τσιμεντοστρώσεις Μικρά Τεχνικά Έργα» - εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.

25. Περί εγκρίσεως του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Συντήρηση Δημοτικής Οδοποιίας (2012 – 2013)» - εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.

26. Περί παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Ανέγερση Δημοτικού Σχολείου Ινάχου» - εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.

27. Περί εκτελέσεως του έργου: «Μικρά τεχνικά Έργα στη Δ.Ε. Μυκηνών 2015» - εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.

28. Παραχώρηση σε κοινή χρήση ρυμοτομούμενου τμήματος οικοπέδου ιδιοκτησίας του Δήμου Άργους – Μυκηνών που βρίσκεται στο Ο.Τ. 133-132-127 του ρυμοτομικού σχεδίου πόλης Άργους - εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.

29. Περί εξοπλισμού δημοτικών οδών – κοινοχρήστων χώρων - εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.

Θέματα ΚΕΔΑΜ:

30. Επί της υπ’ αριθ. 10/2015 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Α.Μ. με θέμα: «Περί αιτήματος προς το Δήμο Άργους – Μυκηνών για την έκτακτη ανάγκη χρηματοδότησης της Κ.Ε.Δ.Α.Μ. για την κάλυψη των μισθοδοσιών του προγράμματος 55-64» - εισηγητής ο κ. Ν. Γκαβούνος.

31. Επί της υπ’ αριθ. 12/2015 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Α.Μ. με θέμα: «Περί τροποποιήσεως του προϋπολογισμού της Κ.Ε.Δ.Α.Μ. οικονομικού έτους 2015» - εισηγητής ο κ. Ν. Γκαβούνος.

32. Επί της υπ’ αριθ. 13/2015 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Α.Μ. με θέμα: «Περί παραχώρησης στο μουσικό σύλλογο «Ορφέας» μουσικών οργάνων και στολών για ένα έτος» - εισηγητής ο κ. Ν. Γκαβούνος.

Προγραμματικές Συμβάσεις:


Σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Άργους – Μυκηνών και Ιεράς Μητρόπολης Αργολίδας για την κατασκευή και συντήρηση των κατασκηνώσεων Φαρμακά – εισηγητής ο κ. Δ. Κρίγγος. 

Σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Άργους – Μυκηνών και Δήμου Ναυπλιέων για την υλοποίηση του έργου «Κατασκευή μονάδας διαχείρισης απορριμμάτων που θα επεξεργάζεται τα οικιακά και δημοτικά απορρίμματα» – εισηγητής ο κ. Χ. Νέστορας. 
 
Σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Άργους – Μυκηνών και Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών για την αντιμετώπιση γεωπεριβαλλοντικών συνθηκών και κίνδυνου πρόκλησης πλημμυρών στο Δήμο Άργους – Μυκηνών – καθορισμός των απαραίτητων στρατηγικών προς αντιμετώπισή τους – εισηγητής ο κ. Χ. Νέστορας.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Κων/νος Μπέγκος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ