ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Η ομάδα εφήβων Ναύπλιο 2010 πρωταθλητές ΕΣΚΑ-Κ 2014 - 2015 με επική ανατροπή

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:01:00 π.μ. | |
 Σε ένα παιχνίδι-διαφήμιση του αθλήματος, η ομάδα εφήβων Ναύπλιο 2010 κατάφερε και ανέτρεψε το -17(!!!) του πρώτου αγώνα στην Κόρινθο και στέφθηκε Πρωταθλήτρια ΕΣΚΑ-Κ 2014-2015 κερδίζοντας με 68-49 την αντίστοιχη ομάδα του Απόλλωνα Αρχαίας Κορίνθου.

Από το πρώτο δευτερόλεπτο του αγώνα η ομάδα έδειξε πόσο πολύ ήθελε αυτόν τον τίτλο. Παίζοντας με πάθος και ψυχή έκανε ένα εκπληκτικό Α’ ημίχρονο (36-19) και βρέθηκε να έχειισοφαρίσει την εις βάρος της διαφορά.
Το Β’ ημίχρονο ήταν εκατέρωθεν ένα προπονητικό ρεσιτάλ και ταυτόχρονα 20 λεπτά για παίκτες με γερά νεύρα και καθαρό μυαλό.! Ο Απόλλωνας με πιεστική άμυνα μείωσε τη διαφορά έως και τους 9 πόντους αλλά το ταλέντο και η θέληση για νίκη που εδειξαν οι Ναυπλιώτες στα τελευταία λεπτά, τους χάρισαν την νίκη και τον τίτλο.

Δεμένη ομάδα με πολύ καλούς παίκτες ο Απόλλωνας , είναι σίγουρο ότι θα πρωταγωνιστήσει την επόμενη χρονιά με την καθοδήγηση του πολύ έμπειρου και ικανού coach Βλάσση.
Πολύ καλή η διαιτησία των κ. Πετρόπουλου Βασ. και Σωτηρόπουλου Σωτ. σε ένα, αντικειμενικά, δύσκολο αγώνα. Η συμμετοχή και η στήριξη των φιλάθλων  ήταν συγκλονιστική και βοήθησε απίστευτα στην καλή ψυχολογία των παικτών.
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά της ομάδας και ασφαλώς συγχαρητήρια στον προπονητή τους  Μανώλη Μαρκόγιαννη που με την εμπειρία του και την άψογη καθοδήγηση οδήγησε αυτούς τους εξαιρετικά ταλαντούχους παίκτες σε έναν ακόμη τίτλο για την ομάδα του Ναυπλίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ