ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Με βροχή και πιθανόν καταιγίδες οι παρελάσεις της 25ης Μαρτίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:09:00 μ.μ. |
 Με βροχερό καιρό σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα προβλέπεται να διεξαχθούν οι εορτασμοί της Εθνικής Επετείου την Τετάρτη, ενώ στη δυτική, κεντρική και νότια Ελλάδα θα πέσουν λασποβροχές λόγω της μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης με το φαινόμενο να είναι εντονότερο στη δυτική Ελλάδα και τα νησιά του Ιονίου.

Οι βροχοπτώσεις κατά τόπους στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Μακεδονία θα είναι ισχυρές, ενώ στα πελάγη θα πνέουν νοτιοανατολικοί άνεμοι εντάσεως 6-8 μποφόρ. Προοδευτική βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το μεσημέρι της Τετάρτης αρχικά στη δυτική Ελλάδα και από τις απογευματινές ώρες και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες μέρες:

Τρίτη 24-3-2015

Καιρός: Στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις πρωινές ώρες με γρήγορη βελτίωση. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Αυξημένες νεφώσεις στα δυτικά το βράδυ. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης στα δυτικά και τα νότια.
Άνεμοι: Στα δυτικά νοτιοανατολικοί 5 με 6 και βαθμιαία στο Ιόνιο 7 με 8 Μποφόρ. Στα ανατολικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 Μποφόρ.
Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Τετάρτη 25-3-2015

Καιρός: Αρχικά στο Ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά, γρήγορα στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και βαθμιαία στο Αιγαίο, βροχές και καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα βορειοδυτικά ορεινά. Βελτίωση του καιρού στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά το βράδυ. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης.
Άνεμοι: Νοτιοανατολικοί 5 με 7 και στα πελάγη τοπικά 8 Μποφόρ.
Θερμοκρασία: Σε μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές.

Πέμπτη 26-3-2015

Καιρός: Άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και τις ανατολικές νησιωτικές περιοχές.
Άνεμοι: Νοτιοανατολικοί, στα δυτικά 4 με 6, στα ανατολικά 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 Μποφόρ.
Θερμοκρασία: Σε μικρή άνοδο.

Παρασκευή 27-3-2015 και Σάββατο 28-3-2015 

Καιρός: Κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις με βροχές, σποραδικές καταιγίδες και στα δυτικά και τα βόρεια ορεινά τοπικές χιονοπτώσεις. Σχετική βελτίωση του καιρού το Σάββατο.
Άνεμοι: Στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 5 με 6 Μποφόρ και στα ανατολικά από νότιες 6 με 7 και τοπικά 8 Μποφόρ, με εξασθένηση το Σάββατο.
Θερμοκρασία: Σε βαθμιαία πτώση.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ